PROFHILO®

Ziet uw huid er vermoeid, droog en slap uit? Dan is het unieke anti-aging behandelconcept PROFHILO® de perfecte skinbooster voor uw huid. De actieve ingrediënten van de PROFHILO®-methode stimuleren de lichaamseigen aanmaak van hyaluronzuur en ondersteunen de vorming van collageen en elastine.

PROFHILO-behandeling
  • Stevige huid en stralende frisheid
  • BIG geregistreerde cosmetisch arts KNMG
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • U ontvangt paspoort voor injectable registratie

Stevige huid en stralende frisheid – het nieuwe anti-aging concept

Ziet uw huid er vermoeid, droog en slap uit? Dan is het unieke anti-aging behandelconcept PROFHILO® de perfecte skinbooster voor je huid. De actieve ingrediënten van de PROFHILO®-methode stimuleren de lichaamseigen aanmaak van hyaluronzuur en ondersteunen de vorming van collageen en elastine. De regeneratieve dubbele werking leidt direct tot een verjonging van uw huid en verbetert de huidkwaliteit. Het resultaat: u zult genieten van een stevigere en gladdere huid en een jeugdige uitstraling – met een natuurlijk frisse uitstraling.

De unieke anti-aging behandeling is speciaal ontworpen om de kwaliteit van de huid te verbeteren met een dubbele werking. In tegenstelling tot andere fillers werkt de samenstelling van PROFHILO® niet selectief, maar overspoelt de huid letterlijk met vocht. De behandeling duurt slechts enkele minuten en met een downtime van maximaal 24 uur. Het resultaat is na enkele weken duidelijk zichtbaar.

De unieke anti-aging therapie met PROFHILO® is speciaal ontwikkeld om de hyalurondepots aan te vullen en de kwaliteit van de huid op lange termijn te verbeteren. PROFHILO® is dus veel meer een soort vochtinbrengende crème dan een klassieke filler. Een behandeling bestaat meestal uit twee sessies. PROFHILO® wordt geïnjecteerd met een zeer fijne naald op vijf gedefinieerde injectiepunten onder het huidoppervlak: jukbeen, kin, kaakhoek, tragus en het wanggebied ter hoogte van de neusgaten. Fijne lijntjes worden gladgestreken, de teint wordt strakker en de huidstructuur wordt geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wordt de productie van hyaluronzuur gestimuleerd en wordt de vorming van elastine en collageen ondersteund.


Wat is het voordeel van een PROFHILO® behandeling?

Met de momenteel hoogste hyaluronzuurconcentratie op de wereldmarkt verbetert PROFHILO® de weefselkwaliteit van de huid en kan het probleemloos worden gecombineerd met alle gangbare esthetische of cosmetische ingrepen (zoals fillers, PRP, laser- en anti-rimpelbehandelingen).

Het geheim van PROFHILO® ligt in de unieke formule die hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht combineert. Het resultaat is hyaluronzuur met een hoge zuiverheid dat de huid van binnenuit met vocht overspoelt dankzij het sterke wateraantrekkende effect. De gel wordt met een zachte applicatietechniek in de huid geïnjecteerd, verspreidt zich bijzonder gelijkmatig en hoeft niet, zoals gewoonlijk, met een speciale massagetechniek te worden verwerkt. Dit maakt het aanbrengen niet alleen prettig, maar verkort ook de behandeltijd vele malen.


Waar kan PROFHILO® worden gebruikt?

De injectie van PROFHILO® is zinvol overal waar de huid zichtbaar verjongd moet worden met een soort frisheid. Naast het gezicht zijn dit vooral gebieden zoals nek, decolleté, handen, ellebogen, knieën of bovenarmen (zogenaamde wuivende armen).


Wat is het verschil met fillers?

PROFHILO® wordt niet gebruikt om bepaalde delen van het gezicht (zoals lippen, wangen, kin) te optimaliseren, maar de hele gezichtshuid profiteert van het vochtbindende effect. In de kleinste hoeveelheden in de huid geïnjecteerd, blijft PROFHILO® 30 keer langer in het weefsel dan conventioneel niet-verknoopt hyaluronzuur en ontvouwt daardoor zijn hydraterende en stimulerende werking gedurende een langere periode.


Welke resultaten zijn te verwachten?

Vanaf begin jaren 30 neemt het gehalte aan collageen, elastine en hyaluronzuur continu af en worden de eerste tekenen van het verouderingsproces steeds zichtbaarder. Fijne lijntjes verschijnen, gelaatstrekken veranderen en de huid ziet er over het algemeen beduidend ouder uit. PROFHILO® is in de eerste plaats bedoeld voor cliënten die hun huidkwaliteit snel en vooral risicoarm willen verbeteren met een soort frisheidskuur.

Na slechts twee behandelingen binnen vier weken is een duidelijk frisheidseffect te zien, dat de huid glad maakt en fijne lijntjes doet verdwijnen. Zelfs bij een ernstig gerimpelde huid is een verbetering van de algehele textuur merkbaar. Om het behaalde resultaat ook op lange termijn te behouden kan na een half jaar een opfrisbehandeling plaatsvinden.

Afhankelijk van de individuele huidconditie en de gebruikte hoeveelheid houdt het resultaat van de PROFHILO® behandeling tot zes maanden aan.

Twee behandelingen met een tussenpoos van vier weken worden meestal aanbevolen voor langdurige resultaten. Het eindresultaat is meestal vier weken na de tweede behandeling zichtbaar.

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen