SCULPTRA

Sculptra biedt uitkomst voor volumeverlies in uw gezicht en hals. Het is vooral geschikt voor het behandelen van (ingevallen) slapen, wangen,  jukbeenderen en kaaklijn. Sculptra kan uitstekend in combinatie met fillers en botox worden gebruikt. Een Sculptra behandeling kent echter een veel langduriger resultaat.

SCULPTRA-behandeling bij Mauritskliniek
  • Collageenstimulator
  • Hersteld uw huid geleidelijk
  • Natuurlijke, geleidelijke en langdurige resultaten
  • BIG geregistreerde cosmetisch arts KNMG
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • U ontvangt paspoort voor injectable registratie
  • NIEUW: plan direct een consult

Gezonde aanmaak van collageen zorgt voor een jeugdige uitstraling en minder rimpels.

Vanaf een leeftijd van 45 jaar krijgt u te maken met een collageenverlies van 25%. SCULPTRA activeerd de huid om collageen (bindweefsel) aan te maken, waardoor de diepte van de rimpel verminderd. Dit is een langzaam proces, het optimale resultaat is dan ook na enkele maanden zichtbaar. Het resultaat is heel natuurlijk en langdurig. U heeft jaren plezier van de rimpelbehandeling met SCULPTRA. Afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten, de kwaliteit van de huid en uw verwachting van het resultaat, zijn er een tot drie behandelingen nodig.

Wilt u meer volume, een strakke huid en verbeterde textuur? SCULTPRA is een langdurige, natuurlijke oplossing tegen huidveroudering.

Waarom is collageen zo belangrijk voor de huid naarmate we ouder worden?

Collageen is een vezelachtig eiwit in de diepe dermis dat de huid structuur geeft en de functies van elastine en hyaluronzuur (HA)  ondersteunt. Het helpt de vorm van de huid te behouden, en houdt deze zacht en gehydrateerd. Een gezonde aanmaak van collageen zorgt voor een jeugdigere uitstraling.

 


Wat is het voordeel van een SCULPTRA behandeling?

SCULPTRA (melkzuur) is een filler die gebaseerd is op een natuurlijke lichaamseigen stof die door het lichaam kan worden afgebroken. Het injecteren van deze filler zorgt ervoor dat het lichaam collageen aanmaakt en daardoor meer volume geeft in bijvoorbeeld het gezicht. Hierdoor ziet de huid er een stuk gladder uit.


Welke resultaten zijn te verwachten?

Het effect van SCULPTRA blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

De effecten van een SCULPTRA behandeling zijn niet direct zichtbaar, maar pas na ongeveer 6 weken. Direct na de behandeling is het volume van de verdunde SCULPTRA zichtbaar, maar deze wordt snel door het lichaam afgebroken. De collageenproductie wordt van binnenuit gestimuleerd en komt geliedelijk op gang.

Uiteraard kunnen de resultaten per persoon verschillen. Dit is mede afhankelijk van het individuele vermogen om collageen te produceren en de leefstijl. Dat betekent dat iemand van 30 of 40 jaar wellicht meer resultaat zal zien dan iemand van 60 jaar met minder collageen in het lichaam.


SCULPTRA heeft een lngere tijd nodig om zichtbaar effect te geven, zo’n 3-4 maanden, maar is net als fillers ideaal voor meer volume in gezicht. Het is een goede behandeling voor mensen met veel volume verlies, en verouderde huid en ingevallen wangen of slapen. SCULPTRA stimuleert de collageenaanmaak en verstevigd de huid, verbeterd de textuur en geeft u weer een jongere uitstraling.

Hyaluronzuur fillers zijn tijdelijke fillers en brengen volume op plaatsen waar dat gewenst is. Met deze fillers vullen we volumeverlies op en kan het zorgen voor huidverbetering. Een filler heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden, waardoor er volume wordt gecreëerd.

Botuline toxine (Botox) is een tijdelijke spierontspanner die goed is in te zetten bij de lijnen die zijn ontstaan door onze expressie en mimiek. Denk hierbij aan de fronsrimpeld, voorhoofdslijnen en de kraaienpootjes.


De prijzen van een SCULPTRA behandeling

Belangrijk is om u vooraf goed door uw cosmetisch arts te laten informeren en te bepalen of SCULPTRA of een andere behandeling voor u het gewenste resultaat kan opleveren.

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het advies van de arts. Afhankelijk van uw huidconditie zullen 2 of 3 sessies geadviseerd worden. Tijdens uw intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

 

 

Intake gratis
SCULTPRA€ 670

Prijswijzigingen voorbehouden.

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen
Wie zijn uw behandelaars?