Mauritskliniek sluit zich aan bij CORIUS Gruppe


Mauritskliniek (incl. Kliniek Veldhoven) is voornemens om als eerste zelfstandige kliniek keten in Nederland zich aan te sluiten bij het netwerk van de CORIUS Gruppe. Mauritskliniek wil – met behoud van eigen identiteit en de persoonlijke werkwijze zoals u van ons gewend bent – onder de vlag van CORIUS Gruppe haar kwalitatieve, patiëntgerichte en efficiënte zorg verder uitbouwen.

 

CORIUS Gruppe is het grootste netwerk van dermatologische en flebologische klinieken in Duitsland en Zwitserland. Met de overname van Mauritskliniek breidt de CORIUS Gruppe de dekking van haar zorgaanbod binnen Europa verder uit naar Nederland. Het zorgaanbod en visie Mauritskliniek sluiten uitstekend aan bij CORIUS Gruppe.

 

Wat betekent dit voor u?

Voor u als patiënt van Mauritskliniek heeft dit voornemen geen gevolgen. U kunt terecht bij uw vertrouwde arts en kliniek.

 

Margot Engels, Algemeen directeur a.i. Mauritskliniek: “We zijn blij dat onze klinieken met hun eigen identiteit, als eerste zelfstandige kliniek keten in Nederland onderdeel zullen worden van de CORIUS Gruppe. Met het aansluiten bij de CORIUS Gruppe zijn wij in staat ons zorgaanbod verder te breiden en u de hoogwaardige dermatologische zorg te kunnen blijven leveren.”

 

De aansluiting van Mauritskliniek bij de CORIUS Gruppe vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Naar verwachting ontvangen wij eind augustus/begin september de goedkeuring en zal Mauritskliniek formeel onderdeel gaan uitmaken van de CORIUS Gruppe.

 

Over CORIUS Gruppe

De CORIUS Gruppe is een netwerk van dermatologische en flebologische praktijken en klinieken. De artsen en partners van de CORIUS Gruppe werken op het hoogste kwaliteitsniveau en maken gebruik van de modernste technologie. De passie voor het vak en de patiënten staan ​​daarbij hoog in het vaandel. Wij behandelen onze patiënten individueel en holistisch en geven onze expertise met zorg door aan zowel de patiënten als onze collega’s in de verschillende klinieken. Dit doen we onder andere door het bieden van bijscholingsmogelijkheden. Bij de CORIUS Gruppe zijn 32 klinieken en praktijken aangesloten met 139 artsen, 615 medewerkers en behandelen jaarlijks 450.000 patiënten. Zie ook www.corius.de.

 

Over de Mauritskliniek

Mauritskliniek is een gespecialiseerd centrum voor diagnostiek en behandeling op het gebied van dermatologie, spataderen, cosmetiek, proctologie en huidtherapie. Met de overname van Kliniek Veldhoven in 2020 is het zorgaanbod cosmetische chirurgie verder uitgebreid. De klinieken in onder meer Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen en Veldhoven staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Patiënten kunnen bij Mauritskliniek terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De klantwaardering van Mauritskliniek op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,6. Zie ook www.maurtiskliniek.nl

 

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, kunt u contact met ons opnemen via  info@mauritskliniek.nl

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws