Ooglidcorrectie: goedkoop of kwaliteit?

De Mauritskliniek kiest voor kwaliteit, met ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in aangezichtschirurgie en werken met de modernste apparatuur. We vertellen u het eerlijke verhaal.

Goedkoop of kwaliteit?

Wilt u een goedkope ooglidcorrectie – of misschien wel de goedkoopste ooglidcorrectie die in Nederland te krijgen is – of wilt u een correctie van uw oogleden die zorgvuldig en onder de meest optimale omstandigheden is uitgevoerd? De Mauritskliniek kiest voor kwaliteit, met ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in aangezichtschirurgie en werken met de modernste apparatuur. We vertellen u het eerlijke verhaal: als een ooglidcorrectie voor u niet de beste oplossing is voor uw probleem, zullen we u dat ook zeggen. Dan gaan we samen op zoek naar een goed alternatief. We geven u uitleg en antwoord op al uw vragen.
Kwaliteit betekent in de ogen van de Mauritskliniek ook dat u kunt rekenen op een vriendelijk ontvangst en dat we onze afspraken nakomen.

Stunten met prijzen

In de medische branche is het stunten met prijzen aan allerlei beperkingen gebonden. Wat we u aanbieden is een vrijblijvend en gratis consult. In dit eerste consult brengen we uw wens of probleem in kaart en leggen we in een persoonlijk gesprek uit wat de opties zijn. Wij geven u een duidelijk en eerlijk advies. Het verplicht u tot niets. U kunt na dit eerste consult altijd nog afzien van verdere behandeling. Zonder kosten.

Wat kost een bovenooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door verzekeraars.

Hieronder vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Ooglidcorrectie boven€ 890,-
Ooglidcorrectie onder€ 1.650,-
Ooglidcorrectie boven plus wenkbrauwcorrectie€ 1.750,-
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325,-
Voorhoofdslift/wenkbrauwlift onder lokale verdoving€ 1.975,-


Prijzen met ingang van 1 maart 2020.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • De Mauritskliniek heeft vier vestigingen; bekijk de vestiging bij u in de buurt
  • Meld u aan voor ons gratis webinar en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Webinar ooglidcorrectie

Op donderdag 30 juli om 20:00u organiseren wij het Webinar “Ooglidcorrectie – relatief kleine ingreep met een groot effect”. Onze plastisch chirurg dr. Sander Beekmans geeft uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ooglidcorrectie. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een besluit neemt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Meld je aan!

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).