Annabel Steer

Doktersassistent  |  Medische ondersteuning  |  miraDry behandelaar

‘Ik leer iedere dag nog graag bij en deze mogelijkheid is er gelukkig ook.’

Annabel Steer

Doktersassistente Annabel Steer is sinds juli 2017 werkzaam bij de Mauritskliniek in Amsterdam. Zij heeft de opleiding gevolgd aan het Nova College in Haarlem en heeft deze in juli 2017 afgerond. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij de Mauritskliniek. In deze periode heeft zij erg veel geleerd over de huid en de behandelingen hiervan. Tijdens haar stageperiode kwam zij erachter dat ze het vakgebied dermatologie erg interessant vindt en dat ze hierin wil doorgroeien.

Annabel vindt het werken als doktersassistente leuk, omdat iedere dag er anders uitziet en erg afwisselend is. Zij kan hier goed haar energie in kwijt en vindt het interessant dat iedere patiënt zijn eigen verhaal en huidaandoening heeft. Daarnaast voert Annabel ook miraDry behandelingen uit. Op de werkvloer maakt ze graag een praatje met patiënten.

Annabel werkt in een leuk team en ze kan goed met haar collega’s opschieten. Ze kan deze om hulp vragen en er zijn ook momenten om gezellig te kletsen. Door alle verschillende werkzaamheden vindt zij het een erg leuk vak.

Mijn collega's