Mevr. dr. Soe Janssens

Dermatoloog  |  Ooglidcorrectie

'Het werk als dermatoloog is heel boeiend en afwisselend. De huid is een spiegel van de ziel. Ik besteed er letterlijk en figuurlijk aandacht aan hoe de patiënt in z’n vel zit.'

Mevr. dr.SoeJanssens

Dr. Soe Janssens werkt sinds 2010 als dermatoloog bij de Mauritskliniek.

Na haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, volgde dr. Janssens haar opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Zij schreef in 2008 een proefschrift over zonneallergie (polymorfe lichteruptie). Zij heeft zich in de loop der jaren steeds meer bekwaamd in de chirurgische behandeling van huidkanker in het gelaat en haar aanstelling in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis vult dit goed aan. Zij heeft veel ervaring met chronische huidaandoeningen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Dr. Janssens is allround dermatoloog voor huid, haren en nagels, met speciale interesse voor operatieve behandelingen en esthetiek van de huid. Een nauwkeurig onderzoek wordt verricht en vervolgens krijgt men een persoonlijk advies en duidelijke informatie zodat men weet wat men van de behandeling kan verwachten. Voor acne legt zij zich toe op een speciale chirurgische littekenbehandeling. Tijdens een behandeling bij Dr. Janssens kun je verwachten dat er goed wordt geluisterd naar je verwachtingen en wensen.

 

BIG nummer: 29052058001

Mijn collega's