Dr. Laury Masthoff

Dermatologie  |  Dermatoloog  |  miraDry behandelaar

'De dermatologie spreekt me aan doordat het een zeer breed en afwisselend vakgebied is. Door goed te kijken naar de huid en te luisteren naar de patiënt kun je vaak de diagnose stellen en een geschikte behandeling instellen.'

Dr. Laury Masthoff

Dr. L.J.N. Masthoff is sinds 1 september 2018 werkzaam bij Mauritskliniek Utrecht. Ze heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na haar studie heeft ze gewerkt op de afdeling interne geneeskunde in het Canisius Wilhemina Ziekenhuis in Nijmegen en op de SOA-poli in Utrecht.

In 2013 promoveerde ze in het UMC Utrecht op een onderzoek naar de verbetering van de diagnostiek van een hazelnootallergie. Hierna startte ze met haar specialisatie tot dermatoloog (ook in het UMC Utrecht).

Haar specifieke aandachtsgebieden zijn eczeem, allergologie, nagelafwijkingen en flebologie. Daarnaast voert Dr. L.J.N. Masthoff ook miraDry behandelingen uit.

De dermatologie spreekt me aan doordat het een zeer breed en afwisselend vakgebied is. Door goed te kijken naar de huid en te luisteren naar de patiënt kun je vaak de diagnose stellen en een geschikte behandeling instellen. Ik vind het belangrijk om bij elke patiënt een behandeling na te streven die goed bij hem of haar past.

 

BIG nummer: 19909449201

Mijn collega's