Drs. Saskia Konings

Cosmetiek  |  KNO-arts gespecialiseerd in aangezichtschirurgie  |  Ooglidcorrectie
Drs. Saskia Konings

Drs. Saskia Konings is tot KNO-arts opgeleid in het Leids Universitair Medisch Centrum (2008-2014) en is gecertificeerd in plastische aangezichtschirurgie. Voor de KNO-opleiding rondde ze haar studie psychologie af aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waarna zij haar geneeskundestudie volgde aan de Universiteit van Utrecht.

Het fellowship plastische- en reconstructieve aangezichtschirurgie volgde zij in het Radboud UMC en het UMC Utrecht. In 2017 behaalde zij het internationale examen van The European Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (Londen). Sinds januari 2019 is zij werkzaam als aangezichtschirurg in de Mauritskliniek, met als aandachtsgebied reconstructieve chirurgie van het aangezicht.

Drs. Konings is lid van de European Academy of Facial Plastic Surgery en van de Commissie Plastische Aangezichtschirurgie van de Nederlandse KNO-vereniging. Zij volgde zowel in het binnenland als in het buitenland diverse cursussen en congressen op het gebied van aangezichtschirurgie.

 

BIG nummer: 79909195201