Ervaringen

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten. U ook - en dat is logisch. Lees daarom hier de reacties van de mensen die bij ons zijn geweest.

Deze reviews komen van ZorgkaartNederland, de grootste en onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. We zijn er trots op dat u ons elk jaar hoger waardeert. Zo geeft u ons in 2019 een gemiddeld rapportcijfer van 8.5.

Lees hier alle reviews en ervaringen op ZorgkaartNederland:

Dermatologen Mauritsklinieken

Top!

Wat een fijne kliniek. Receptioniste, verpleegkundige en arts allemaal uiterst vriendelijk, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Uitgebreide afspraakmogelijkheden. Er wordt echt met je meegedacht. Top!

Aanrader

“Ik heb ongeveer 6 weken geleden een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door dhr. Heerbeek in de Mauritskliniek Nijmegen. Ik twijfelde om zowel een boven- als onder ooglidcorrectie te laten uitvoeren maar na een intake gesprek werd mij alleen een boven ooglidcorrectie geadviseerd met een spierontspannende injectie in de onder ooglid. Ik was al bij meerdere specialisten voor een intake geweest en nog niet eerder dit advies gehoord. Erg netjes en eerlijk, aangezien mijn initiële plan de kliniek natuurlijk meer geld had opgeleverd. Mede hierdoor gekozen voor dhr. Heerbeek en de Mauritskliniek. De kliniek ziet er professioneel uit. Dhr. Heerbeek was erg vriendelijk, eerlijk en nam de tijd. Ook de assistent tijdens de ingreep was heel vriendelijk en stelde me op me gemak. De ingreep en het herstel verliep precies zoals omschreven. Het eindresultaat is nog niet helemaal zichtbaar, maar ik ben nu al super tevreden. Als je twijfelt zou ik het zeker doen en deze arts en kliniek zijn een aanrader!”

Lees de waardering op ZorgkaartNederland:

wachtkamer Mauritskliniek

Snel een eerste afspraak

Snel een eerste afspraak kunnen maken en mijn arts is geweldig. De behandeling is nog gaande, maar door de behandeling ziet mijn huid er al veel beter uit. Ik ben zeer tevreden!

Lees de waardering op ZorgkaartNederland:

Tot in de puntjes

“Tot in de puntjes verzorgd. Schoon, hartelijke ontvangst, luisterend oor, deskundig, vriendelijk, vakbekwame specialisten en assistenten, gerustellend tijdens ingreep, vriendelijke en belangstellende mensen, uitstekende nazorg, met tevens mogelijkheid om bij complicaties na ingreep direct hulp in te roepen en keurige nacontrole, prima koffie en tijdschriften. Alles op NIVEAU 10. PS Chapeau voor chirurg de Hoedt.”

Lees de waardering op ZorgkaartNederland: