Huidtherapie (Medisch-cosmetisch)
Er zijn steeds meer mogelijkheden om storende ongemakken aan huid en uiterlijk op een veilige en effectieve wijze te verhelpen. Laat u voorlichten wat huidtherapie voor u kan betekenen. U kunt daarvoor een afspraak maken voor een huidtherapeutisch cosmetisch consult.
Hoe kunnen wij u helpen?
Korte wachttijden
Verzekerde & onverzekerde zorg
Vergoed door alle verzekeraars
Hoge kwaliteit zorg op een prettige manier

Uitgelichte behandelingen

Huidaandoeningen behandelen Mauritskliniek
Acne littekens
Acne littekens zijn littekens in de huid die zijn ontstaan na acne. De littekens ontstaan vaak na pukkeltjes die ontstoken zijn geweest. Zo zijn er littekens in de vorm van rood/bruine vlekken en putjes in de huid.
Lees meer
Oksels laserontharen Mauritskliniek
Laser ontharen
Deze snelle manier van ontharen bij overbeharing en ongewenste haargroei gaat via laser. Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes van donker gekleurde haren worden vernietigd.
Lees meer
Couperose behandeling Mauritskliniek
Couperose (vaatlaser)
Couperose is de benaming voor kleine, zichtbare uitgezette vaatjes in het gezicht. Couperose kan goed worden behandeld met lasertherapie of elektrocoagulatie. De huidtherapeut adviseert welke behandelmethode het beste bij uw situatie past.
Lees meer
Acne behandeling Mauritskliniek
Acne
Acnetherapie is per patiënt en per vorm van acne verschillend. Het accent van de behandeling ligt in alle gevallen op het reinigen van de huid. Het doel is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.
Lees meer
Moedervlekken en huidaandoeningen Mauritskliniek
Ouderdomswratten
Een ouderdomswrat (verruca seborrhoïca) is een volkomen goedaardige woekering van de huid. Het is een ruwe onregelmatige, bruinige plek die bovenop de huid lijkt te liggen.
Lees meer
Gezichtspeeling Mauritskliniek
Peeling
Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd ter verbetering of verjonging van de huid. Kleine beschadigingen in de huid, zoals pigmentvlekken, acne, kleine littekens en rimpels verdwijnen.
Lees meer
Littekens verminderen Mauritskliniek
Littekentherapie
Er bestaan vele verschillende behandelmethoden, de methode die gebruikt wordt hangt af van het soort litteken. Bij de Mauritskliniek behandelen we middels littekenmassage, in sommige gevallen gecombineerd met siliconenpleisters.
Lees meer
Oedeemtherapie
Oedeem wordt behandeld door middel van manuele lymfedrainage. Hierbij wordt het lymfestelstel geactiveerd en het overtollige vocht naar de lymfeknopen afgedreven.
Lees meer
Prijslijst
De prijs van een intake bij de huidtherapeut wordt in mindering gebracht op de factuur van een vervolgbehandeling. Behandelingen bij de huidtherapeut vallen onder de aanvullende verzekering. Raadpleeg voor de mogelijke vergoedingen uw zorgverzekeraar.
Lees meer

Staat de aandoening of behandeling die u zoekt hier niet tussen? Neem contact met ons op. Wellicht kunnen we u toch verder helpen.

Huidtherapeutisch consult

Als u last heeft van cosmetisch storende plekken waarbij geen medisch noodzaak is om deze weg te halen, kunt u ook zonder verwijzing terecht bij onze huidtherapeuten (uitgezonderd steunkousen, hierbij is altijd een verwijzing nodig). Zij zullen uw situatie beoordelen en hebben diverse behandelmethodes tot hun beschikking om u verder te helpen.

Tijdens de intake (€ 29,50) zal u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, het behandelproces, de kosten hiervan, en of er een vergoeding mogelijk is. Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer er een vervolgbehandeling wordt gedaan.

Wij helpen u graag

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen