Ooglidcorrectie ook voor mannen

Misschien denkt u bij cosmetische chirurgie eerder aan vrouwen dan aan mannen. Is het laten corrigeren van de oogleden alleen iets voor vrouwen? Zeker niet, ook mannen laten hun oogleden corrigeren. Het is zelfs heel normaal en vele mannen gingen u voor.

Ook voor mannen

Ook mannen kunnen last hebben van hangende oogleden of wallen, ook mannen willen er jong en fris uitzien. In de Mauritskliniek werken ervaren chirurgen waar u ook als man terechtkunt voor een lift van de bovenste of onderste oogleden, al of niet in combinatie met een lift van de wenkbrauwen.

De Mauritskliniek biedt:

  • een oplossing voor hangende oogleden en wallen
  • ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn 
  • aandacht voor een natuurlijk resultaat
  • een gratis en vrijblijvend eerste consult

Bovenooglidcorrectie

Met overhangende oogleden ziet u er vermoeider en ouder uit dan nodig is. Als het ernstig is, kunt u ook medische klachten hebben. Bijvoorbeeld een verminderd zicht of hoofdpijn omdat u steeds de spieren van uw voorhoofd aanspant om de ogen ‘naar boven te trekken’. Een bovenooglidcorrectie is dan de oplossing.

Onderooglidcorrectie

Heeft u te veel losse huid onder de ogen, met andere woorden: heeft u last van wallen onder de ogen? En gaan deze wallen niet weg, ook niet als u goed slaapt, gezond leeft en liftende crèmes gebruikt? Dan is een onderooglidcorrectie een goede behandeling. Met deze behandeling strijkt de oogchirurg uw huid glad. Ook een teveel aan vet wordt verwijderd.

Combinatie van beide

U kunt ook in één operatie een boven- en onderooglidcorrectie laten uitvoeren. En beide operaties uitvoeren in combinatie met een wenkbrauwlift is ook mogelijk.
Vraag een gratis consult aan bij een van onze chirurgen en bespreek samen wat in uw geval de beste oplossing is.

Resultaat ooglidcorrectie bij een man

Zowel bij een vrouw als bij een man heeft een ooglidcorrectie groot effect. Wilt u bekijken hoe het eindresultaat van een ooglidcorrectie eruitziet? Bekijk dan deze foto’s voor en na de ingreep.
Oogleden voor ooglidcorrectie man - Mauritskliniek

Ooglidcorrectie na de behandeling mannen - Mauritskliniek

Wat kost een bovenooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door de zorgverzekering, zodat de behandeling voor eigen rekening is.  Tijdens uw intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

Hieronder vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Ooglidcorrectie boven€ 890,-
Ooglidcorrectie onder€ 1.650,-
Ooglidcorrectie boven plus wenkbrauwcorrectie€ 1.750,-
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325,-
Voorhoofdslift/wenkbrauwlift onder lokale verdoving€ 1.975,-

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunt u niet komen? Of vindt u het niet meer nodig?

LET OP: I.v.m. de benodigde tijd van zowel arts als medische ondersteuning, geldt voor een ooglidcorrectie een annuleringstermijn van 7 dagen. Als u te laat of niet afzegt, zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • Meld u aan voor ons gratis webinar en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Webinar ooglidcorrectie

Wij organiseren regelmatig het Webinar “Ooglidcorrectie – relatief kleine ingreep met een groot effect”. Onze plastisch chirurg dr. Sander Beekmans geeft uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ooglidcorrectie. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een besluit neemt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Meld je aan!

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).