Ooglidcorrectie? Gratis intakegesprek

Als u overweegt een ooglidcorrectie te laten doen, dan kunt u een gratis intake inplannen. In eerste instantie bespreken we tijdens pré-intake (middels een beveiligde videoverbinding) uw persoonlijke wensen en kijken we welk type ooglidcorrectie (boven-, onder- en/of wenkbrauwlift) voor u het meest geschikt is.

Een ooglidcorrectie kan plaatsvinden bij onze vestigingen in Utrecht en Nijmegen. Tevens kunt u terecht bij Kliniek Veldhoven (onderdeel van Mauritskliniek). Een onderooglidcorrectie en een wenkbrauwlift zijn alleen mogelijk bij Mauritskliniek Utrecht en Kliniek Veldhoven.

In overleg met u plannen we een (gratis) intake met een van onze gespecialiseerde plastisch chirurgen of KNO-artsen die gespecialiseerd zijn in aangezichtschirurgie. Tijdens dit consult krijgt u uitgebreide informatie en kunt u uw vragen stellen. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat u goed geïnformeerd een besluit kunt nemen.

Voor meer informatie over ooglidcorrectie klik hier.

Daarom Mauritskliniek

De Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Wij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

  • Uitgevoerd door een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen en KNO-artsen met aangezichtschirurgie als specialisatie
  • Persoonlijke benadering in een prettige omgeving
  • U kunt snel bij ons terecht
  • Vrijblijvend oriënterend consult
  • Onze patiënten beoordelen ons met een 8.5

Kliniek Veldhoven

Sinds november 2020 is Kliniek Veldhoven onderdeel van Mauritskliniek. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in plastische chirurgie en dermatologische behandelingen. Met een hecht team van plastisch chirurgen, een cosmetisch arts en huidspecialisten voeren we jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit.

Kliniek Veldhoven wordt gewaardeerd met een 9.3 op ZorgkaartNederland.

Afspraak maken voor een gratis intake ooglidcorrectie

  • Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.