Welkom bij de Mauritskliniek

De Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Wij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en soepel geregeld. Zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

Onze vestigingen

Daarom Mauritskliniek

  • Persoonlijke benadering in een prettige omgeving
  • Korte wachttijden
  • Duidelijke afspraken, heldere informatie
  • Contracten met alle verzekeraars
  • Onze patiënten beoordelen ons met een 8.7

Onze behandelaars

Ons behandelteam bestaat uit dermatologen, vaatchirurgen, flebologen, aangezichtschirurgen, huidtherapeuten, verpleegkundig specialisten en doktersassistenten.

Maak kennis met het behandelteam

Wat een fijne kliniek. Receptioniste, verpleegkundige en arts allemaal uiterst vriendelijk, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Uitgebreide afspraakmogelijkheden. Er wordt echt met je meegedacht. Top!

Hoe snel kunt u terecht?

Wij staan bekend om onze korte wachttijden en stellen dan ook alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.

naar actuele wachttijden

Werken bij de Mauritskliniek

De Mauritskliniek vindt het belangrijk om een stimulerende werkgever te zijn, en haar mensen in staat te stellen om  hoogwaardige patiëntenzorg te leveren op een prettige manier.  Persoonlijk, duidelijk en soepel geregeld. Dat willen we voor onze patiënten, voor onze verwijzers, voor onze medewerkers.

Trotse partner van Topsportcentrum voor Olympische sporters Team NL

De Mauritskliniek is partner van het Centrum voor Topsport en Onderwijs Metropool (Rotterdam – Den Haag).

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. De Mauritskliniek draagt zorg voor de preventie en eventueel vroege opsporing van huidaandoeningen van topsporters die veel buiten zijn, zoals de Olympische beachvolleyballers en zeilers.