Mauritskliniek Utrecht

Mauritskliniek Utrecht

Mauritskliniek Utrecht is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen, spataderen en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere spataderbehandelingen, ooglidcorrectie, miraDry-behandeling en onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem, psoriasis en hyperhidrosis. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Utrecht

Onze kliniek in Utrecht staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Utrecht, dan kunt u makkelijk met de auto komen en parkeren in een parkeergarage in Utrecht centrum. Met de trein kunt u naar Utrecht Centraal komen en overstappen naar Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf Vaartsche Rijn is het ongeveer 6 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den Haag, Amsterdam of Nijmegen.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Utrecht