Mauritskliniek Utrecht

Spreekuren

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

 

 

 

Belangrijke mededelingen

  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Let op: er zijn wegwerkzaamheden aan de Catharijnesingel.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uwgeplande afspraken zien.

Mauritskliniek Utrecht

Mauritskliniek Utrecht is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen, spataderen en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere spataderbehandelingen, ooglidcorrectie, miraDry-behandeling en onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem, psoriasis en hyperhidrosis. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Utrecht

Onze kliniek in Utrecht staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Utrecht, dan kunt u makkelijk met de auto komen en parkeren in de straat. Het kan echter druk zijn waardoor er geen parkeerplekken vrij zijn. In dat geval kunt u parkeren bij bijv. Parkeergarage Vaartsche Rijn. Met de trein kunt u naar Utrecht Centraal komen en overstappen naar Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf Vaartsche Rijn is het ongeveer 6 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den Haag, Amsterdam of Nijmegen.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Utrecht