Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een veel voorkomende ingreep met groot effect. Geen vermoeide of sombere uitstraling meer, maar een open en frisse blik.

Deze behandeling valt niet binnen de verzekerde zorg
  • Uitgevoerd door  een gespecialiseerd team van KNO-artsen die gespecialiseerd zijn in plastiche aangezichtschirurgie
  • U kunt snel bij ons terecht
  • Meld je aan voor de voorlichtingsavond of gratis intake
Korte wachttijden
Gespecialiseerde behandelteams
Contracten met alle verzekeraars

Als u overweegt een ooglidcorrectie te laten doen, kunt u een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde aangezichtschirurgen. Tijdens dit consult bespreekt u met de arts uw klachten en wensen. U krijgt uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ingrepen. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat u goed geïnformeerd een besluit kunt nemen.

Voorlichtingsavonden

We houden bovendien regelmatig voorlichtingsavonden. U ontvangt dan uitgebreide informatie van de arts over de behandeling. Ook kunt u op zo’n avond een 1-op-1 gesprek aanvragen, om uw persoonlijke vragen en wensen door te nemen. Meer info en aanmelden.

U meldt zich op de dag van de behandeling bij de receptie. De chirurg haalt u op uit de wachtkamer en geeft u de laatste informatie over de ingreep. Voorafgaand aan de ingreep tekent de chirurg af wat hij/zij gaat doen. Daarna wordt de overtollige huid en zonodig spier- en vetweefsel verwijderd. De ingreep duurt ongeveer een uur en gebeurt onder plaatselijke verdoving.

Na de operatie worden er gekoelde gaasjes en een zogenaamde ‘ijsbril’ op uw ogen gelegd. Deze koeling beperkt zwellingen en bloeduitstortingen rond de ogen. In onze lounge kunt u rustig bijkomen en zodra de arts het verantwoord vindt, kunt u naar huis.

 

Na een week worden de hechtingen door de doktersassistente verwijderd. Probeer in deze eerste week na de ingreep tillen en bukken zoveel mogelijk te voorkomen om spanning op de oogleden te vermijden.

De eerste paar weken kunnen de oogleden moeite hebben om helemaal te sluiten. Dit zal zich spontaan herstellen wanneer de zwelling verdwijnt en het weefsel soepeler wordt.

Complicaties

De kans op complicaties bij een ooglidcorrectie is klein. Wel kunnen zwellingen en bloeduitstortingen ontstaan. In een enkel geval hebben mensen na de ingreep enkele weken last van tranende of juist droge ogen.

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door verzekeraars.

Hieronder vindt u de prijzen voor de diverse behandel-opties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Ooglidcorrectie boven€ 950
Ooglidcorrectie onder€ 1.650
Ooglidcorrectie boven plus wenkbrauwcorrectie€ 1.750
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325
Voorhoofdslift/wenkbrauwlift onder lokale verdoving€ 1.975

Prijzen met ingang van 1 april 2019.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor & Na

Nieuwsgierig naar het resultaat? Hier ziet u twee voorbeelden van hoe deze ingreep een groot verschil kan maken.

Van een strenge naar een frisse blik.

 

Van hangende oogleden naar een open blik.

 

Meer voor en na foto’s

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten. U ook – en dat is logisch. Lees daarom hier de reacties van de mensen die bij ons zijn geweest.

Deze reviews komen van ZorgkaartNederland, de grootste en onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Voorlichtingsavonden

We houden bovendien regelmatig voorlichtingsavonden. Tijdens zo’n avond hoort u uitgebreide informatie van de arts over de behandeling. Ook kunt u op zo’n avond een 1-op-1 gesprek aanvragen, om uw persoonlijke vragen en wensen door te nemen.

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen
Wie zijn uw behandelaars?