Plan in juni je miraDry behandeling en ontvang € 100 korting.

miraDry: veilige en permanente behandeling tegen okselzweet

Maak direct vrijblijvend én gratis een afspraak voor een intake voor de miraDry behandeling en ontvang nu tijdelijk € 100 korting op de miraDry behandeling.

Speciale zomeractie! Plan in juni je miraDry behandeling en ontvang € 100 korting.

Nog voor de zomer permanent minder okselzweet. Dat wil jij toch ook?

Wanneer je in juni je miraDry behandeling boekt bij Mauritskliniek Den Haag, Mauritskliniek Nijmegen of Mauritskliniek Utrecht, dan ontvang je € 100 korting.

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode is: 1-6-2021 t/m 31-7-2021.
 • Alle behandeling die in juni plaatsvinden krijgen € 100 korting.
 • Ook alle behandelingen die in juni worden ingepland voor juli 2021 krijgen € 100 korting.
 • De € 100 korting geldt alleen voor een 1e miraDry behandeling.

Last van (te) veel transpireren?

Transpireren is een normale en nuttige functie van je lichaam. Door vocht af te geven wordt de temperatuur van je lijf geregeld. Door de verdamping van zweet koelt je huid bovendien af. Vervelend wordt het als je in zodanige mate zweet, dat je hiervan hinder ondervindt in je dagelijks leven en je zelfvertrouwen en welbevinden in gevaar komen. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Hinderlijk veel transpireren en een vervelende okselgeur: je kunt er voor eens en voor altijd vanaf komen. Bij de Mauritskliniek kun je je laten behandelen tegen (te) veel zweten door middel van de miraDry technologie, met blijvend resultaat.

 

 

Deze effectieve behandeling pakt de bron van het probleem aan: de overactieve zweetklieren. Hoewel je lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat je lichaam 2-4 miljoen zweetklieren – slechts ongeveer 2% bevinden zich in de oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van je lichaam om zichzelf te koelen.

Omdat miraDry zowel effect heeft op de zweetklieren als de geurklieren, heb je ook geen last meer van een onprettige zweetgeur.

Voordelen van de miraDry behandeling

 • Gemiddeld 80% is tevreden met de zweetreductie na één behandeling
 • Blijvend resultaat; zweetklieren worden permanent uitgeschakeld
 • Ook de oplossing voor onaangename zweetgeur 
 • Veilige behandeling door gespecialiseerde behandelaars
 • 98% van de behandelde mensen is na 5 jaar nog steeds tevreden
 • Aanbevolen door de International Hyperhidrosis Society

Heb jij ook last van overmatig zweten? Doe de check!

 • Je hebt hinderlijk veel transpiratievocht onder je oksels; soms zelfs in je slaap
 • Je hebt al een half jaar of langer last van zichtbaar en hevig zweten, zonder duidelijke oorzaak
 • Je zweten belemmert in redelijke tot hevige mate je dagelijks leven
 • Hyperhidrosis komt in je familie voor; je ouders hebben bijvoorbeeld ook last van overmatig zweten
 • Je neemt vaak een extra shirt of blouse mee naar je werk, om te wisselen gedurende de dag

Herken jij je in één of meer van bovenstaande punten?

Wat zijn de kosten?

Vrijblijvend eerste consult

Overweeg je een miraDry-behandeling? Het eerste consult, waarbij je klachten in kaart worden gebracht en je wensen besproken, is kosteloos.

Kosten behandeling

Een eerste behandelsessie kost € 1.500.
De ervaring leert dat 80% van de mensen na deze behandeling blijvend verlost is van hinderlijke transpiratie onder de oksels.

20% van de mensen ondergaat een tweede behandeling.
Deze tweede behandeling kost € 1.000.

MiraDry behandeling wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekering, zodat de behandeling voor eigen rekening is.  Tijdens de intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

 

Kun je niet komen? Of vind je het niet meer nodig?

LET OP: I.v.m. de benodigde tijd van zowel arts als medische ondersteuning, geldt voor een miraDry-behandeling een annulerings-termijn van 7 dagen. Als je te laat of niet afzegt, zijn we genoodzaakt het volledige een bedrag in rekening te brengen.

Wist je dat...

 • … ongeveer 3% van de Nederlandse bevolking last heeft van overmatig zweten? Dat zijn ongeveer 500.000 mensen.
 • … de aandoening even vaak voorkomt bij mannen als bij vrouwen?
 • … de oorzaak van overmatig zweten niet bekend is?  Ongeveer een derde tot de helft van de mensen met hyperhidrosis heeft een familielid met hetzelfde probleem. Dat zou kunnen wijzen op een mogelijke erfelijke factor.

Enthousiaste ervaringen van mensen die je voorgingen

“Graag wil ik jullie nog even op de hoogte brengen van de perfecte afloop van de behandeling. Ik heb deze als uiterst positief ervaren. Ik hoef nu niet eens meer deo te gebruiken.

Een vriendin van ons heeft zich ook al aangemeld voor de behandeling en zo zal ik nog wel meer mensen in mijn netwerk enthousiast krijgen. ”

Koen C.

“Ik ben heel tevreden met het resultaat; ik zweet duidelijk minder. Ik ben niet kurkdroog, maar dat zou ik ook helemaal niet fijn vinden. De zorg bij de Mauritskliniek vond ik heel prettig. Er waren geen verrassingen, want alles was me goed uitgelegd.”

(Man, 41)

miraDry bij Mauritskliniek

Bij Mauritskliniek voeren we de miraDry behandeling al sinds de introductie in Nederland in 2014 uit. Tot grote tevredenheid van inmiddels heel wat patiënten. De behandeling wordt uitgevoerd door een team van dermatoloog en doktersassistente – allen specifiek getraind en gecertificeerd om de behandeling veilig en effectief uit te voeren.

Mauritskliniek staat voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier: persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Dat mag je ook van ons verwachten bij de miraDry behandeling.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Met miraDry worden door middel van elektromagnetische energie de zweetkliertjes in het te behandelen gebied definitief uitgeschakeld. De behandeling is niet-operatief, duurt ongeveer 1,5 uur en is niet pijnlijk, want je wordt eerst plaatselijk verdoofd. Er zijn één of twee behandelsessies nodig voor het optimale resultaat. Na een behandeling zullen je zweetklieren niet opnieuw aangroeien, waardoor het resultaat blijvend is. Zoals bij elke medische procedure, kunnen de resultaten variëren van patiënt tot patiënt.