Contact

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur. U kunt ons ook mailen of via onderstaande buttons een bericht achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

Let op:

Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.

 

Nieuw bij Mauritskliniek: Mijn Mauritskliniek Portal

Mijn Mauritskliniek Portaal is voor u beschikbaar. Mijn Mauritskliniek Portal is een geïntegreerde applicatie, waarbij u eenvoudig inzicht heeft in uw eigen afspraken en documenten zoals afspraakbevestigingen en patiëntenfolders zodat u zich goed kunt voorbereiden.

Bent u reeds patiënt bij Mauritskliniek dan kunt u uw login gegevens aanvragen door te bellen met 088 – 628 74 00.

Vragen?

Veel antwoorden op uw vragen kunt u al direct vinden bij onze Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij, bel dan naar 088 – 6287400 of mail naar info@mauritskliniek.nl

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur. U kunt ons ook bereiken door op een van de bovenstaande buttons te klikken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

 

Spoed?

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer: 088-6287400.

Contactformulieren

Klik hierboven op een van de buttons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

Vier vestigingen

De Mauritskliniek heeft vier vestigingen: in Den Haag, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Klik hieronder op een vestiging voor praktische informatie en bereikbaarheid.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Helaas komt het regelmatig voor dat afspraken niet tijdig worden afgemeld. Hierdoor zijn wij genoodzaakt kosten door te berekenen. Uw afspraak kunt u tot 48 uur van te voren wijzigen en/of annuleren.  Meer informatie over het ‘wegblijftarief Gezondheidszorg’ of no show tarief vindt u hier.

Onze vestigingen