Contact

Door drukte kan de wachttijd aan de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek via onderstaand formulier eenvoudig indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl o.v.v. uw geboortedatum.

Wij helpen u graag.

Let op:

Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.

 

Nieuw bij Mauritskliniek: Mijn Mauritskliniek Portal

Mijn Mauritskliniek Portaal is vanaf maandag 19 oktober voor u beschikbaar is. Mijn Mauritskliniek Portal is een geïntegreerde applicatie, waarbij u eenvoudig inzicht heeft in uw eigen afspraken en documenten zoals afspraakbevestigingen en patiëntenfolders zodat u zich goed kunt voorbereiden.

Bent u reeds patiënt bij Mauritskliniek dan kunt u een uw login gegevens aanvragen door te bellen met 088 – 628 74 00.

 

Update 14-12-2020: Informatie Coronavirus

Alle behandelingen bij Mauritskliniek gaan gedurende de lockdown veilig door. Dat geldt dus voor dermatologie, flebologie, huidtherapie en medisch-cosmetische zorg. U bent dus van harte welkom op al onze vestigingen. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

 

Vragen?

Veel antwoorden op uw vragen kunt u al direct vinden bij onze Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij, bel dan naar 088 – 6287400 of mail naar info@mauritskliniek.nl

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur. U kunt ons ook bereiken door op een van de bovenstaande buttons te klikken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

 

Contactformulieren

Klik hierboven op een van de buttons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

 

Vier vestigingen

De Mauritskliniek heeft vier vestigingen: in Den Haag, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Klik hieronder op een vestiging voor praktische informatie en bereikbaarheid.

Onze vestigingen