Vermoeide ogen

Heeft u vermoeide ogen? Verminderd zicht misschien? Hoofdpijn? Deze hinderlijke medische ongemakken kunnen veroorzaakt worden door zware of hangende oogleden. De aangezichtschirurg in de Mauritskliniek kan deze klachten verhelpen door bij u een bovenooglidcorrectie uit te voeren.

zware oogleden

Wallen onder de ogen

Die vermoeide blik kan ook veroorzaakt worden door wallen onder de ogen. U zult regelmatig de vraag krijgen of u verdrietig, oververmoeid of ziek bent. De huid onder de ogen wordt met het toenemen van de leeftijd slapper en gaat ‘zakken’. De wallen vullen zich met vet of vocht en worden zwaar. De chirurg in de Mauritskliniek kan deze wallen verwijderen.

Ectropion

In ernstige gevallen kunnen uitgezakte onderoogleden leiden tot ectropion, dit houdt in dat door de zwaarte van de wallen de onderrand van het oog naar buiten gaat draaien. De vorm van het ooglid verandert. Het oog kan geïrriteerd raken, gaan tranen en minder goed sluiten. Ook cosmetisch is het een serieus probleem: het is een naar gezicht omdat de rode binnenkant van het ooglid dan zichtbaar is. Bespreek met de chirurg van de Mauritskliniek of dit probleem bij u te verhelpen is met een onderooglidcorrectie.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door de zorgverzekering, zodat de behandeling voor eigen rekening is.  Tijdens uw intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

Hieronder vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Ooglidcorrectie boven€ 890,-
Ooglidcorrectie onder€ 1.650,-
Ooglidcorrectie boven plus wenkbrauwcorrectie€ 1.750,-
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325,-
Voorhoofdslift/wenkbrauwlift onder lokale verdoving€ 1.975,-

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunt u niet komen? Of vindt u het niet meer nodig?

LET OP: I.v.m. de benodigde tijd van zowel arts als medische ondersteuning, geldt voor een ooglidcorrectie een annuleringstermijn van 7 dagen. Als u te laat of niet afzegt, zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • De Mauritskliniek heeft vier vestigingen; bekijk de vestiging bij u in de buurt
  • Meld u aan voor ons gratis webinar en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Webinar ooglidcorrectie

Wij organiseren regelmatig het Webinar “Ooglidcorrectie – relatief kleine ingreep met een groot effect”. Onze plastisch chirurg dr. Sander Beekmans geeft uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ooglidcorrectie. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een besluit neemt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Meld je aan!

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).