Mauritskliniek wederom geselecteerd voor Spataderkeurmerk wegens goede kwaliteit zorg

Spataderen


Yes! Ook dit jaar is het weer gelukt: we hebben het Spataderkeurmerk verworven. Niet vanzelfsprekend, want slechts 63% van de aanbieders heeft het verkregen.

Het Spataderkeurmerk van Harteraad helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Om het Spataderkeurmerk te ontvangen, moeten ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) zich aanmelden voor het keurmerk en voldoen aan een set van kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. De website van Harteraad geeft dit jaar bovendien informatie over de aantallen behandelingen die de behandelcentra doen en de eventuele wachttijd.

In Nederland wordt op 251 locaties spataderzorg geboden, 158
van deze locaties hebben dit jaar het Spataderkeurmerk van Harteraad behaald (63%).

Voor de Mauritskliniek is het opnieuw behalen van het Spataderkeurmerk een bewijs dat onze inspanningen om uitstekende medische kwaliteit te leveren, in combinatie met een persoonlijke benadering en soepele processen, vruchten afwerpen. En we zijn er gewoon heel erg blij mee.

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws