Spataderen Mauritskliniek

Met mooie benen de zomer in! Plan vandaag nog uw spataderconsult in.

Spataderen


Waarom zou je rond blijven lopen met een spatader? Hoe eerder je erbij bent om er wat aan te laten doen, des te gezonder je benen blijven. Bovendien houdt het je benen mooi.

Een spatader is niet te missen, zouden de meesten denken. Mis! Vaak kunnen mensen klachten hebben aan hun benen en niet doorhebben dat de oorzaak een spatader is. Fleboloog Claire van Heuven: “Een zwaar gevoel in je benen, opgezette enkels, eczeem, verkleuringen van de huid. Een spatader kan zelfs leiden tot een open wond. Dat wil je in alle gevallen voorkomen. Na één of meerdere behandelingen, afhankelijk van de ernst van de spatader, zijn patiënten klachtenvrij. ‘Ik heb eindelijk geen vermoeide benen meer’, hoor ik vaak. En de benen zijn na afloop verfraaid.”

Doe er wat aan!

‘Zomaar’ een spatader behandelen en niet weten wat er precies gaande is met het aderenstelsel, is niet handig. Vaatlaborant Marga Veth maakt een duplexscan om te zien of er meer aan de hand is dan alleen de spatader die voor het oog zichtbaar is. “Een duplexscan is een echo van het been, om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Uit een duplexscan kan ik veel informatie halen.

Mocht er echt meer aan de hand zijn, dan wordt een patiënt intern doorverwezen naar één van de vaatchirurgen die hier werkzaam zijn. Het is fijn dat Mauritskliniek verschillende experts in huis heeft. Die expertise en samenwerking maakt ons tot de beste in ons vak. Voor een onderzoek en een gesprek met de arts hoef je niet 2 of 3 keer terug te komen. Alles wat we doen, doen we zo servicegericht mogelijk. Met een verwijzing van de huisarts, worden behandelingen die daarvoor in aanmerking komen door alle zorgverzekeraars vergoed.”, aldus Marga.

Heb je een staand beroep of ben je zwanger? Laat je benen opmeten voor een steunkous, want ook dat kan bij Mauritskliniek. Het weghalen van een spatader is niet eng, bovendien kan een spatader juist schade aanrichten. Wacht niet tot het te laat is. Doe er wat aan!

Meer weten over een spatatderen? Lees alles over spataderen, oorzaken, symptomen en vergoeding spataderen.

Plan vandaag nog uw spatader consult in!

Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en
medisch-cosmetische zorg. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg.
Wij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk, goed geregeld.

Onze specialisten gaan graag met jou in gesprek aan in het spatadercentrum in Den Haag, Nijmegen, Utrecht tijdens een persoonlijk consult. Plan direct een consult in of bel ons via: 088 – 62 87 400.

Let op: Met een verwijsbrief van uw huisarts wordt het eerste consult vanuit de basisverzekering vergoed. Houd u er wel rekening mee dat met een uitgebreid duplex-onderzoek uw eigen risico wordt aangesproken, als u dat niet al eerder dit jaar hebt gebruikt.

Delen

Gerelateerd nieuws