Mauritskliniek Den Haag

Update 14-12-2020: Informatie Coronavirus

Alle behandelingen bij Mauritskliniek gaan gedurende de lockdown veilig door. Dat geldt dus voor dermatologie, flebologie, huidtherapie en medisch-cosmetische zorg. U bent dus van harte welkom op al onze vestigingen. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie

 

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

 

Avondspreekuren 

Dinsdag
17.00 – 19.30 uur

Belangrijke mededelingen

  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Let op: er zijn werkzaamheden aan tramlijn 1. Houd rekening met extra reistijd. Meer informatie klik hier.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uw geplande afspraken zien.

 

 

Mauritskliniek Den Haag

Mauritskliniek Den Haag is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningenspataderen en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere spataderbehandelingenooglidcorrectiemiraDry-behandeling en onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkankereczeempsoriasis en hyperhidrosis. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Den Haag

Onze kliniek in Den Haag staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Den Haag, dan kunt u makkelijk met de auto komen en (betaald) parkeren op het Louis Couperusplein. Ook met het OV kunt u eenvoudig naar ons toe reizen. U kunt met tram 1 naar Mauritskade gaan en vanaf daar nog een klein stukje lopen. Ook met bus 22, 24 en 28 kunt u naar de Mauritskade rijden.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in UtrechtAmsterdam of Nijmegen.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Den Haag