Mauritskliniek Amsterdam

Spreekuren

Spreekuren overdag

Dinsdag, woensdag en donderdag
08.00 – 17.00 uur

Mauritskliniek Amsterdam

Mauritskliniek Amsterdam is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem, psoriasis en uiteraard de behandeling hiervan. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Amsterdam

Onze kliniek in Amsterdam staat goed bekend in de omgeving. De kliniek is gevestigd in stadsdeel Nieuw-West. Het ligt dus net buiten de ring, waardoor parkeren in de omgeving iets goedkoper is. Bus 283 stopt nagenoeg voor de deur. U kunt ook kiezen om te lopen vanaf Station Lelylaan (12 minuten) of vanaf de tramhalte Johan Huizingalaan (tram 1 en 17, 7 minuten). Bus 302 die stopt op het Sierplein (6 minuten lopen) is ook nog een optie.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den Haag, Utrecht of Nijmegen.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Amsterdam