Mauritskliniek Nijmegen

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

 

LET OP: RENOVATIE WAALBRUG
Er is in beide richtingen slechts één rijstrook beschikbaar op de brug. Houdt u rekening met eventuele vertraging. Deze vertraging kan ook gelden voor andere routes de stad in.

Mauritskliniek Nijmegen

Mauritskliniek Nijmegen is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen, spataderen, proctologie en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere spataderbehandelingen, ooglidcorrectie, miraDry-behandeling en onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem, psoriasis en hyperhidrosis. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Nijmegen

Onze kliniek in Nijmegen staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Nijmegen, dan kunt u makkelijk met de auto komen. Er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar rondom ons pand waarvan u als bezoeker gebruik kunt maken. Met de trein kunt u naar Nijmegen Centraal Station komen en bus 80 naar Hunnerpark pakken, waarna het nog slechts 2 minuten lopen is naar de Mauritskliniek. Bus 2 naar Hertogplein kan ook, vanaf daar is het nog 350 meter. Heeft u zin in een wandelingetje, dan is het vanaf Centraal Station ongeveer 20 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den Haag, Amsterdam of Utrecht.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Nijmegen