Mauritskliniek Nijmegen

Spreekuren

Spreekuren overdag

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur

Belangrijke mededelingen

  • Lees hier het laatste nieuws over de preventieve maatregelen ter voorkoming verspreiding coronavirus.
  • Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is dan wat u van ons gewend bent. U kunt uw verzoek eenvoudig via onderstaande formulieren indienen. Ook kunt u een email sturen naar info@mauritskliniek.nl. Wij trachten u uiteraard zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Heeft u al gekeken op Mijn Mauritskliniek Portaal? Hier kunt u eenvoudig uwgeplande afspraken zien.

Let op: Nijmegen is verhuisd! Per maandag 6 november verwelkomen we iedereen hartelijk op onze nieuwe locatie. Dezelfde plaats, alleen een paar deuren verder aan de Sint Canisiussingel nummer 19E. U vindt ons op de tweede verdieping..

Mauritskliniek Nijmegen

Mauritskliniek Nijmegen is gespecialiseerd in de effectieve behandeling van alle voorkomende huidaandoeningen, spataderen, proctologie en medisch-cosmetische zorg. U wordt vakkundig geholpen door onze zorgzame dermatologen, vaatchirurgen, plastisch chirurg en huidtherapeuten. De professionele verpleegkundigen en doktersassistenten helpen en begeleiden u gedurende uw behandelingen.

Waarvoor kunt u terecht?

U kunt in onze kliniek terecht voor onder andere spataderbehandelingen, ooglidcorrectie, miraDry-behandeling en onderzoeken naar bijvoorbeeld alle huidziekten en huidaandoeningen zoals huidkanker, eczeem, psoriasis en hyperhidrosis. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Wij hebben contracten met alle verzekeraars waardoor een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

Bereikbaarheid Mauritskliniek Nijmegen

Onze kliniek in Nijmegen staat goed bekend in de omgeving. Woont u in de buurt van Nijmegen, dan kunt u makkelijk met de auto komen. Er zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor ons pand waarvan u als bezoeker gebruik kunt maken. Ook is er parkeergelenheid in de omgeving (betaald parkeren) Met de trein kunt u naar Nijmegen Centraal Station komen en bus 80 naar Hunnerpark pakken, waarna het nog slechts 2 minuten lopen is naar de Mauritskliniek. Bus 2 naar Hertogplein kan ook, vanaf daar is het nog 350 meter. Heeft u zin in een wandelingetje, dan is het vanaf Centraal Station ongeveer 20 minuten lopen.

U kunt op korte termijn terecht voor uw behandeling. Vindt u het niet erg om te reizen, dan kunt u ook nog terecht in Den Haag, Amsterdam of Utrecht.

Een overzicht van alle vestigingen vindt u hier.

Aandoeningen die we behandelen

Behandelingen die wij uitvoeren

Behandelteam in Nijmegen