Injectables

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de tekenen van veroudering. De elasticiteit van de huid verslapt en rimpels worden zichtbaarder. Voor de één is het geen enkel probleem, maar een ander wil deze tekenen van huidveroudering tegen gaan met een natuurlijk resultaat.

Injectables bij Mauritskliniek
  • BIG geregistreerde cosmetisch arts KNMG/cosmetisch dermatoloog
  • Enkel gebruik van tijdelijke fillers
  • Geen verdunde, goedkopere en andere varianten van spierontspanners
  • Behandeling volgens richtlijnen van het NVCG
  • U ontvangt een paspoort met daarin de registraties van uw injectable
  • NIEUW: plan direct een consult

Injectables

Onder de verzamelnaam ‘injectables’ vallen behandelingen met producten die met een naald in de huid gebracht worden, zoals fillers en tijdelijke spierontspanners. Injectables worden hoofdzakelijk gebruikt als behandeling om rimpels te verwijderen (fronsrimpels, voorhoofdrimpels, rimpels bij de neus, kraaienpootjes) of om volume te herstellen.

 


Verschil tussen Botox en Fillers

Botox wordt vooral gebruikt voor het deel van het gezicht dat tussen de neus en de haargrens valt. Dit geldt dus bijvoorbeeld voor rimpels van het fronsen of kraaienpootjes. Botox wordt echter ook wel eens toegepast als middel tegen overmatig zweten, of migraine. Botox is tevens geschikt bij een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij het lachen). De stof blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen op de spieren, waardoor deze eigenlijk verslappen. Doordat Botox zich bijna niet verspreidt door het lichaam, is de kans op eventuele bijwerkingen kleiner. Op deze manier beperkt het middel zich immers tot het te behandelen gebied. Botox behoudt ongeveer 3 tot 6 maanden zijn kracht.

Juvéderm is een tijdelijke filler met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die gebruikt wordt om verslapte delen in het gezicht op te vullen. Volumeverlies kan leiden tot een vermoeide uitstraling en volumeverlies kan je met deze fillers herstellen. Daarnaast kan je ook een huidverbetering bereiken. Voor de diverse delen en rimpels van het gezicht is er een product te vinden in de lijn van Juvéderm. Denk hierbij aan het verbeteren en herstel van volume verlies. Het resultaat van een behandeling met Juvéderm is gemiddeld zo’n 12-18 maanden zichtbaar.


Na de filler behandeling

Bij Mauritskliniek maken we uitsluitend gebruik van fillers die door het lichaam zelf afgebroken kunnen worden. Deze fillers zullen nooit operatief verwijderd hoeven worden en zijn veilig. Injectables worden, zoals de naam ook al zegt, geïnjecteerd in de huid. De manier waarop dit gebeurt is per behandeling verschillend. Na de behandeling zullen er nog een paar dagen kleine prikjes of blauwe plekjes op de huid zichtbaar zijn. Deze trekken echter vrij snel weer weg. In principe kunt u na een behandeling met injectables direct uw werk of andere gewone bezigheden weer hervatten.


De injectables prijzen bij Mauritskliniek

De injectables prijzen die Mauritskliniek hanteert zijn altijd gebaseerd op de kwaliteit. Zo werken wij bijvoorbeeld absoluut niet met verdunde, goedkopere en andere varianten Botuline Toxine A, maar alleen met het geregistreerde A-merk Botox. Een consult, behandeling en controle wordt uitsluitend uitgevoerd door een BIG geregistreerd cosmetisch arts, welke aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Dankzij het paspoort dat u van ons krijgt, weet u precies welke injectable bij uw behandeling gebruikt is.

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Zones – injectables

De tijdelijke spierontspanner vermindert fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes of bunny lines (rimpels bij de neus). Daarnaast kan het een oplossing bieden tegen overmatige zweetproductie, migraine of een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij het lachen). Met de tijdelijke filler kunt u uw lippen, wallen, traangootjes, wangen, jukbeenderen, kaaklijn, neus-lippenplooi, marionetlijnen en in combinatie met de tijdelijke spierontspanner ook uw voorhoofdsrimpels of fronsrimpels laten behandelen.

BOTOX

1 locatie€ 195
2 locaties€ 360
3 locaties€ 480
Gummy smilevanaf € 110
Bunny linesvanaf € 110
Afhangende mondhoekvanaf € 110
Kinvanaf € 195
Migrainevanaf € 195
Tanden knarsenvanaf € 360

Fillers

Lipfillersvanaf € 345
Traangoot fillervanaf € 465
Neuslippenplooi vanaf € 465
Liquid faceliftvanaf € 795
Huidverbeterende injectablesvanaf € 345
Mid face (jukbeen & wang)vanaf € 795
Lower face (kin & kaaklijn)vanaf € 795

Prijswijzigingen voorbehouden. 

Wie is uw cosmetisch specialist?

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen