Camouflagetherapie

Camouflagetherapie zorgt ervoor dat storende huidkleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt. De therapie is geschikt voor de behandeling van o.a. huidverkleuringen zoals wijnvlekken, pigmentverschillen (donkerder of lichter) en storende littekens.

De behandeling valt mogelijk binnen de aanvullende verzekering
Korte wachttijden
Gespecialiseerde behandelteams
Contracten met alle verzekeraars

De camouflagetherapie behandeling

Camouflagetherapie zorgt ervoor dat storende huidkleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt. U kunt zich in uw dagelijks functioneren gehinderd voelen, wanneer u last heeft van storende kleurverschillen in de huid. Vooral de zichtbare plekken in het gelaat of op handen en voeten kunnen als zeer storend worden ervaren.

De daadwerkelijke camouflage gebeurt door middel van het gebruiken van camouflagecrèmes. Een camouflagecrème is een stugge crème met een grote hoeveelheid pigment erin. Dit is goed toepasbaar op een klein gebied. Vaak zijn er twee kleuren nodig voor de gewenste kleur. Deze crème kan tevens water- en veegvast worden gemaakt, door middel van een crème of spray, en is dagelijks toepasbaar. Bij de camouflagetherapie ligt het accent op het vinden van de juiste kleur om de camouflage zo onopvallend mogelijk te maken.

 


Na de camouflagetherapie behandeling

Nadat de juiste crèmekleur is gevonden, staat het aanleren van het aanbrengen van de camouflage centraal, zodat de gebruiker de camouflage dagelijks of wanneer nodig zelf kan aanbrengen.

Ook is er aandacht voor het verwijderen van het camouflage product, dit kan namelijk niet met water. Hiervoor dient een speciale vette reinigingscrème gebruikt te worden


Prijzen en vergoedingen van de camouflagetherapie behandeling

Hieronder vindt u de kosten van de camouflagetherapie.

Camouflagetherapie€ 49,50
Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen
Wie zijn uw behandelaars?