Camouflagetherapie

Camouflagetherapie zorgt ervoor dat storende huidkleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt. De therapie is bijvoorbeeld geschikt voor de behandeling van wijnvlekken, littekens en vitiligo.

De behandeling valt mogelijk binnen uw verzekering
Korte wachttijden
Gespecialiseerde behandelteams
Contracten met alle verzekeraars

De camouflagetherapie behandeling

Camouflagetherapie zorgt ervoor dat storende huidkleurverschillen minder zichtbaar worden gemaakt. U kunt zich in uw dagelijks functioneren gehinderd voelen, wanneer u last heeft van storende kleurverschillen in de huid. Vooral de zichtbare plekken in het gelaat of op handen en voeten kunnen als zeer storend worden ervaren.
De daadwerkelijke camouflage gebeurt door middel van het gebruiken van camouflagecrèmes. Een camouflagecrème is een stugge crème met een grote hoeveelheid pigment erin. Deze crème kan tevens water- en veegvast worden gemaakt en is dagelijks toepasbaar. Bij de camouflagetherapie ligt het accent op het vinden van de juiste kleur om de camouflage zo onopvallend mogelijk te maken.

 


Na de camouflagetherapie behandeling

Nadat de juiste crèmekleur is gevonden, staat het aanleren van het aanbrengen van de camouflage centraal, zodat de gebruiker de camouflage dagelijks of wanneer nodig zelf kan aanbrengen.


Prijzen en vergoedingen van de camouflagetherapie behandeling

Hieronder vindt u de kosten van de camouflagetherapie.

Camouflagetherapie€ 49,50
Pigmentlaser camouflagetherapie klein€ 52,50
Pigmentlaser camouflagetherapie middel€ 100 - 135
Pigmentlaser camouflagetherapie groot€ 200
Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen
Wie zijn uw behandelaars?