Ooglidcorrecties veilig en zorgvuldig

Overweegt u een ooglidcorrectie uit te laten voeren bij de Mauritskliniek? Dan wilt u dat de operatie veilig en zorgvuldig wordt uitgevoerd. De Mauritskliniek garandeert u die veiligheid en zorgvuldigheid. Wij werken volgens geldende richtlijnen en strenge kwaliteitsnormen.

Gespecialiseerde chirurgen

Artsen die gespecialiseerd zijn in aangezichtschirurgie kijken naar de cosmetische én medische kant. Het is fijn als u na een ooglidcorrectie weer een frisse blik heeft en er jonger uitziet, maar nog belangrijker is dat u goed kunt blijven zien met uw ogen. Zo kan een ooglidcorrectie invloed hebben op uw knipperreflex en traanmechanisme. Als u bijvoorbeeld last heeft van droge ogen, kunnen deze klachten na een ooglidcorrectie toenemen. Als de arts hier twijfels over heeft, zal hij eerst de traanproductie meten. Meestal kan de techniek van de ooglidcorrectie hierop worden aangepast, zodat de ingreep veilig kan worden uitgevoerd. In het uiterste geval kan de chirurg een ooglidcorrectie afraden. Het is een veilig idee dat de chirurg niet alleen ‘cosmetisch denkt’, maar bovenal een medicus blijft. De chirurg voert de ooglidcorrectie alleen uit als het medisch verantwoord is.

Richtlijnen en keurmerken

De Mauritskliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). Ook worden instrumenten en apparatuur gedesinfecteerd en gesteriliseerd volgens de WIP-richtlijnen (Wet Infectiepreventie).

ZKN-keurmerk
Klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan een groot aantal strenge kwaliteitsnormen op het gebied van wachttijden en een optimale behandeling in een prettige omgeving. Klinieken met dit keurmerk worden op gezette tijden getoetst door het keuringsinstituut KIWA. Ook hanteert de Mauritskliniek een klachtenprocedure en is de kliniek aangesloten bij een geschillencommissie. Ook neemt de Mauritskliniek de AVG-regels rondom privacy in acht. Uw gegevens zijn bij ons veilig.

WIP-richtlijnen
De Mauritskliniek werkt met moderne instrumenten en apparatuur. Deze apparatuur wordt volgens de WIP-richtlijnen gedesinfecteerd en gesteriliseerd. De kans op infecties na een ooglidoperatie blijft hiermee zo klein mogelijk.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door verzekeraars.

Hieronder vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Ooglidcorrectie boven€ 890,-
Ooglidcorrectie onder€ 1.650,-
Ooglidcorrectie boven plus wenkbrauwcorrectie€ 1.750,-
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325,-
Voorhoofdslift/wenkbrauwlift onder lokale verdoving€ 1.975,-

 

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunt u niet komen? Of vindt u het niet meer nodig?

LET OP: I.v.m. de benodigde tijd van zowel arts als medische ondersteuning, geldt voor een ooglidcorrectie een annuleringstermijn van 7 dagen. Als u te laat of niet afzegt, zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

 

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • De Mauritskliniek heeft vier vestigingen; bekijk de vestiging bij u in de buurt
  • Meld u aan voor ons gratis webinar en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Webinar ooglidcorrectie

Wij organiseren regelmatig het Webinar “Ooglidcorrectie – relatief kleine ingreep met een groot effect”. Onze plastisch chirurg dr. Sander Beekmans geeft uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ooglidcorrectie. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een besluit neemt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Meld je aan!

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).