Cosmetiek bij Mauritskliniek
Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun lichaam en uiterlijk; een belangrijk onderdeel van gezondheid en welbevinden. Naast gespecialiseerde dermatologische zorg biedt Mauritskliniek ook gespecialiseerde cosmetische zorg. Onze plastisch chirurgen, cosmetisch arts (KNMG), cosmetisch dermatoloog en huidtherapeuten kijken tijdens een intake samen met u naar de mogelijkheden, het behandelproces, de kosten hiervan en of er een vergoeding mogelijk is. Wij gaan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige en persoonlijke manier.
Hoe kunnen wij u helpen?

Uitgelichte behandelingen

Staat de behandeling die u zoekt hier niet tussen? Neem contact met ons op. Wellicht kunnen we u toch verder helpen.

Cosmetisch consult

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun lichaam en uiterlijk; een belangrijk onderdeel van gezondheid en welbevinden. Er zijn steeds meer mogelijkheden om storende ongemakken aan huid en uiterlijk op een veilige en effectieve wijze te verhelpen. Laat u voorlichten wat onze plastisch chirurgen, cosmetisch arts en huidtherapie voor u kan betekenen. Mauritskliniek staat voor u klaar voor een persoonlijk advies.

Bij elke behandeling spelen individuele aspecten een rol. Dat maakt een persoonlijk gesprek in de oriëntatiefase essentieel. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke intake. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen en beweegredenen met de specialist die de desbetreffende behandeling of ingreep uitvoert. U krijgt zo een realistisch en volledig beeld van de ingreep, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wij helpen u graag

Wij bieden deze zorg in onderstaande vestigingen