Marlies Tol

Dermatologie  |  miraDry behandelaar  |  Physician Assistant

Wanneer de huid ziek is kan dit invloed hebben op hoe je je voelt. Er wordt niet voor niets gesproken over het: ‘niet goed in je vel zitten’. Voor mij is het belangrijk ieder vlekje en plekje de juiste zorg en aandacht te geven.

Marlies Tol

Zoals u zich misschien wel bewust bent, worden wij als mensen steeds ouder. Dit betekent dat er ook steeds meer mensen behoefte aan zorg hebben en vanzelfsprekend is het belangrijk dat deze zorg van goede kwaliteit is.  Als Physician Assistant (PA) voorzie ik in deze behoefte. In de praktijk betekent dit dat ik zelfstandig een aantal taken van de arts overneem.  U kunt hierbij denken aan het doen van onderzoek en het in kaart brengen van uw klachten. Daarnaast zijn ook het stellen van een diagnose, het voorschrijven van medicatie, het maken van een behandelplan, voorlichting geven over-  en het uitvoeren van medische ingrepen onderdeel van mijn werkzaamheden.  Door de taken tussen de arts en de PA te verdelen kunnen er meer patiënten geholpen worden en blijft de kwaliteit gewaarborgd en vaak zelfs beter. Wanneer u bijvoorbeeld voor spataderen, acne, eczeem, psoriasis, zonschade- en/of verdachte plekjes een afspraak heeft bij de Mauritskliniek kunt u mij tegenkomen.

Huidziekten en de problematieken welke het met zich mee kan brengen worden naar mijn idee soms een beetje onderschat. Door met veel verschillende soorten mensen en huidproblemen gewerkt te hebben, heb ik geleerd dat het niet alleen gaat om dat jeukende plekje of ontsierende vlekje. Het maakt niet uit of dit een kleine verandering is of een hele grote. Een huidaandoening kun je vaak niet verbergen, mensen in de omgeving kunnen het zien. Er wordt niet voor niets gesproken over het: ‘niet goed in je vel zitten’. Voor mij is het belangrijk ieder vlekje en plekje de juiste zorg en aandacht te geven en gezamenlijk met u het meest passende behandelplan op te stellen. Mauritskliniek is een fijne werkplek, want zij maakt de dermatologische zorg laagdrempelig bereikbaar en creëert persoonlijke zorg op maat.