Zware oogleden

Voelen uw oogleden zwaar aan? Is dit aan het eind van de dag erger dan ’s ochtends? Heeft u door die zware oogleden misschien de neiging steeds uw wenkbrauwen op te trekken? Krijgt u daar hoofdpijn van?

Normaal bij ouder worden

Zware of overhangende oogleden worden veroorzaakt door een slapper wordende huid. Dit is een normaal verschijnsel bij het ouder worden. Door die slapte in de huid ontstaan huidplooien die gaan ‘zakken’. Deze huidplooien kunnen zich dan ook nog eens vullen met een vetweefsel (vetpockets) of vocht, waardoor ze nog zwaarder worden. Dit geeft een vermoeid gevoel. Ook kan de aandoening zo ernstig zijn dat de overtollige huid over het oog zakt, waardoor uw zicht wordt belemmerd.

Behandeling tegen zware oogleden bij Mauritskliniek

Oplossing voor zware oogleden: bovenooglidcorrectie

Gelukkig heeft de Mauritskliniek hiervoor een goede oplossing: een bovenooglidcorrectie. Dit is een relatief eenvoudige ingreep waarbij de overtollige huid operatief wordt weggehaald. U heeft daarna geen vermoeide ogen en hoofdpijn meer. Ook kijkt u weer met een frisse blik de wereld in.

bovenooglidcorrectie in 6 stappen bij Mauritskliniek

Ervaren chirurgen

In de Mauritskliniek werken ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn. Zij overleggen graag met u of een ooglidcorrectie voor u een goede oplossing is voor uw probleem.

Wat kost een bovenooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door de zorgverzekering, zodat de behandeling voor eigen rekening is.  Tijdens uw intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

Hier vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • De Mauritskliniek heeft vier vestigingen; bekijk de vestiging bij u in de buurt
  • Meld u aan voor ons gratis webinar ‘ooglidcorrectie’ en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Wilt u weten of een ooglidcorrectie u van uw zware oogleden af kan helpen? Maak een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).