Mauritskliniek - Dé Botox en fillers specialist in Den Haag - Cosmetisch arts KNMG

Volumeverlies in de wangen? Fillers worden vaak gebruikt ingevallen wangen op te vullen.

Injectables


Ingevallen wangen kunnen uw gelaat veel ouder doen lijken dan u zich voelt. Daarnaast kan volumeverlies in uw gezicht zorgen voor een wat vermoeidere uitstraling. Voor het opvullen van de ingevallen wangen wordt er gebruik gemaakt van fillers.

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Het volume van de huid neemt door de jaren heen af waardoor de wangen haar volle uiterlijk verliezen. Dit kan ook afnemen wanneer men (in een korte periode) veel gewicht verliest.

Volle wangen voor een jeugdige uitstraling

Om de ingevallen wangen weer van volume te voorzien worden fillers met de vochtbindende stof hyaluronzuur ingespoten. Door middel van enkele prikjes verspreidt de cosmetisch arts de filler in de wangen om zo de huid van meer volume te voorzien. Meer volheid laat de huid jonger ogen. Bij Mauritskliniek maken wij enkel gebruik van tijdelijke fillers, waarbij het noodzakelijk is de behandeling een keer in de 9-12 maanden te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling is het resultaat zichtbaar, is het behandelde gebied nog gezwollen en voelt de huid beurs aan. Het is mogelijk om direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden weer te hervatten. Het eindresultaat kunt u enkele weken na de behandeling waarnemen.

Door wie wordt u behandeld?

Bij Mauritskliniek wordt u altijd geholpen door onze cosmetisch arts (KNMG gecertificeerd) met jarenlange ervaring op het gebied van injectables. Daarnaast is de cosmetisch arts lid van de NVCG.

Overweegt u een fillerbehandeling? Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend consultgesprek met de behandelend cosmetisch arts.

Cosmetisch arts KNMG

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws