Profhilo Gezicht - Mauritskliniek

PROFHILO®: Frisheid in een mum van tijd

Injectables


PROFHILO® : Frisheid in een mum van tijd

Bij Mauritskliniek bieden wij PROFHILO® aan, een unieke hyaluronzuur- injectieprocedure, die voornamelijk is gericht op de vermoeide, vochtarme en slappe huid. De unieke anti-aging behandeling is speciaal ontworpen om de kwaliteit van de huid te verbeteren met een onmiddellijke dubbele werking. In tegenstelling tot conventionele fillers werkt de samenstelling van PROFHILO® niet selectief, maar overspoelt de huid letterlijk met vocht. De behandeling duurt slechts enkele minuten, is zacht, pijnloos en vooral zonder downtime.

 

Hoe werkt PROFHILO®?

De unieke anti-aging behandeling met PROFHILO® is speciaal ontwikkeld om de hyalurondepots aan te vullen en de kwaliteit van de huid op lange termijn te verbeteren. PROFHILO® is dus veel meer een soort vochtinbrengende crème dan een klassieke filler. Een behandeling bestaat meestal uit twee sessies. PROFHILO® wordt geïnjecteerd met een zeer fijne naald op vijf gedefinieerde injectiepunten onder het huidoppervlak: jukbeen, kin, kaakhoek, tragus en het wanggebied ter hoogte van de neusgaten. Fijne lijntjes worden gladgestreken, de teint wordt strakker en de huidstructuur wordt geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wordt de productie van hyaluronzuur gestimuleerd en wordt de vorming van elastine en collageen ondersteund.

 

Wat is het voordeel?

Met de hoogste hyaluronzuurconcentratie verbetert PROFHILO® de weefselkwaliteit van de huid en kan het probleemloos worden gecombineerd met alle gangbare esthetische of cosmetische ingrepen (zoals fillers en andere injactable behandelingen).

 

Waar kan PROFHILO® worden gebruikt?

De injectie van PROFHILO® is zinvol overal waar de huid zichtbaar verjongd moet worden met een soort frisheid. Naast het gezicht zijn dit vooral gebieden zoals nek, decolleté, handen, ellebogen, knieën of bovenarmen (zogenaamde wuivende armen).

 

Wat is het verschil met conventionele fillers?

PROFHILO® wordt niet gebruikt om bepaalde delen van het gezicht (zoals lippen, wangen, kin) te optimaliseren, maar de hele gezichtshuid profiteert van het vochtbindende effect. In de kleinste hoeveelheden in de huid geïnjecteerd, blijft PROFHILO® 30 keer langer in het weefsel dan conventioneel niet-verknoopt hyaluronzuur en ontvouwt daardoor zijn hydraterende en stimulerende werking gedurende een langere periode.

 

Voor wie is de methode geschikt?

Vanaf begin jaren 30 neemt het gehalte aan collageen, elastine en hyaluronzuur continu af en worden de eerste tekenen van het verouderingsproces steeds zichtbaarder. Fijne lijntjes verschijnen, gelaatstrekken veranderen en de huid ziet er over het algemeen beduidend ouder uit. PROFHILO® is in de eerste plaats bedoeld voor patiënten die hun huidkwaliteit snel en vooral risicoarm willen verbeteren met een soort frisheidskuur.

 

Welke resultaten zijn te verwachten?

Na slechts twee behandelingen binnen vier weken is een duidelijk frisheidseffect te zien, dat de huid glad maakt en fijne lijntjes doet verdwijnen. Zelfs bij een ernstig gerimpelde huid is een verbetering van de algehele textuur merkbaar. Om het behaalde resultaat ook op lange termijn te behouden kan na een half jaar een opfrisbehandeling plaatsvinden.

 

Hoe lang duurt het effect?

Afhankelijk van de individuele huidconditie en de gebruikte hoeveelheid houdt het resultaat van de PROFHILO® behandeling tot zes maanden aan.

 

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Twee behandelingen met een tussenpoos van vier weken worden meestal aanbevolen voor langdurige resultaten. Het eindresultaat is meestal vier weken na de tweede behandeling zichtbaar.

 

Waar moet vóór de injectie rekening mee worden gehouden?

Over het algemeen mag 24 uur voor elke behandeling geen alcohol gedronken worden. We raden ook aan om een ​​paar dagen van tevoren geen aspirine of andere ontstekingsremmende medicijnen te nemen. Dit vermindert het risico op blauwe plekken op de injectieplaatsen aanzienlijk. Mocht er iets niet duidelijk zijn of u heeft vragen, dan adviseren wij u graag persoonlijk.

 

Is er downtime te verwachten?

Na het aanbrengen van PROFHILO® kunnen alle dagelijkse activiteiten onmiddellijk worden hervat. Wij raden echter af om op de dag van de behandeling make-up aan te brengen (met uitzondering van speciale minerale make-up). Evenzo moeten bezoeken aan de sportschool, sauna, stoombad en zwembad worden vermeden.

 

 

 

Uw cosmetisch arts

Gerelateerde behandelingen

Injectables

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de tekenen van veroudering. De elasticiteit van de huid verslapt en rimpels worden zichtbaarder. Voor de één is het geen enkel probleem, maar een ander wil deze tekenen van huidveroudering tegen gaan met een natuurlijk resultaat.

Cosmetiek Mauritskliniek
PROFHILO®

Ziet uw huid er vermoeid, droog en slap uit? Dan is het unieke anti-aging behandelconcept PROFHILO® de perfecte skinbooster voor uw huid. De actieve ingrediënten van de PROFHILO®-methode stimuleren de lichaamseigen aanmaak van hyaluronzuur en ondersteunen de vorming van collageen en elastine.

Profhilo Gezicht - Mauritskliniek
Filler

Rimpels, die het gevolg zijn van een verouderde huid of onderliggend weefsel, zoals de rimpels naast de mond, kunnen behandeld worden met niet-permanente fillers.

Fillers Mauritskliniek
SCULPTRA

Sculptra biedt uitkomst voor volumeverlies in uw gezicht en hals. Het is vooral geschikt voor het behandelen van (ingevallen) slapen, wangen,  jukbeenderen en kaaklijn. Sculptra kan uitstekend in combinatie met andere injectables worden gebruikt. Een Sculptra behandeling kent echter een veel langduriger resultaat.

Mauritskliniek Sculptra collageen stimulator
Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws