Mevr. drs. Josine Kanis

Dermatologie  |  Dermatoloog  |  miraDry behandelaar

Iedereen komt vroeg of laat in het leven in aanraking met huidproblemen. Goed- of kwaadaardig. Tijdelijk of blijvend. Als dermatoloog behandelen wij iedereen. Jong tot oud, man en vrouw. Altijd op maat, want elke huid en patiënt is uniek.

Mevr. drs. Josine Kanis

Drs. Josine Kanis studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar opleiding deed zij als arts-assistent ervaring op binnen de dermatologie in het Waterlandziekenhuis in Purmerend, om vervolgens terug te keren naar Nijmegen voor haar specialisatie tot dermato-venereoloog in het Radboud UMC. Hier werd zij opgeleid tot een breed onderlegd algemeen dermatoloog en deed zij o.a. veel ervaring op met de lokale en systemische behandeling van psoriasis alsook met de behandeling van (kinderen met) eczeem.

Naast de algemene dermatologie verdiepte drs. Josine Kanis zich in de dermato-oncologie (huidkanker) en bekwaamde zich op dermato-chirurgisch gebied. Zij heeft veel ervaring met zowel de operatieve als niet-operatieve behandeling van huidkanker en de voorstadia hiervan. Ook voert drs. Josine Kanis miraDry behandelingen uit. Speciale interesse gaat daarnaast uit naar het deelspecialismen betreffende de vulvaproblematiek.

 

BIG nummer: 19066744201

Mijn collega's