Dr. Paul Hedeman Joosten

Flebologie (spataderen)  |  Vaatchirurg

'De communicatielijnen zijn kort bij MK waardoor er de mogelijkheid geschapen wordt de patiënt centraal te plaatsen en snelle zorg op maat te leveren. Dit zijn zaken die iedere medisch specialist in zijn of haar werkomgeving ambieert.'

Dr. Paul Hedeman Joosten

Dr. Paul Hedeman-Joosten is als vaatchirurg verbonden aan het Spatadercentrum in Den Haag. Hij specialiseerde in 2000 in het Academisch Ziekenhuis Utrecht en het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein als chirurg. In 1999 promoveerde hij al in Utrecht op het verbeteren van kunststof bypasses door middel van coating met lichaamseigen cellen. Specialisatie als vaatchirurg vond in het Leids Universitair Medisch Centrum plaats.

Reden voor hem om in Spatadercentrum Mauritskliniek te werken is de plezierige werkomgeving en de vertrouwen uitstralende omgeving waar met de nieuwste technieken gewerkt wordt. Samen met een gefocust team kan de patiënt op een persoonlijke wijze zo snel mogelijk van zijn of haar klachten af komen.

“De communicatielijnen zijn zeer kort waardoor er de mogelijkheid geschapen wordt de patiënt centraal te plaatsen en snelle zorg op maat te leveren. Dit zijn zaken die iedere medisch specialist in zijn of haar werkomgeving ambieert, maar die de Mauritskliniek ook waar maakt.”

 

BIG nummer: 19041073501

Mijn collega's