Update: Informatie Coronavirus


Vanaf mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid en zijn wij druk bezig om de agenda’s van de artsen en medische ondersteuning weer open te zetten. Hierdoor kan het zijn dat het iets langer duurt om uw afspraak in te plannen dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen.

Afspraak

Had u een afspraak staan die in de afgelopen tijd niet door kon gaan? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak met u in te plannen.

Bezoek aan de kliniek

Uiteraard nemen wij als Mauritskliniek de veiligheid van u als patiënt en van onze medewerkers zeer serieus. Mauritskliniek blijft de actuele situatie nauwlettend in de gaten houden. Wij volgen het advies van RIVM op over het coronavirus (COVID-19) en passen hier onze werkwijze op aan. Tevens volgen wij de adviezen op van de NVDV.

Om een bezoek aan onze kliniek tijdens de coronacrisis veilig te laten verlopen hebben we een aantal maatregelen genomen:

  • Wij verzoeken u vriendelijk hooguit 15 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u eerder aanwezig bent, dan verzoeken wij u buiten de kliniek te wachten.
  • Indien u met een begeleider naar de kliniek komt, dan verzoeken we uw begeleider buiten de kliniek op u te wachten. Kinderen, ouderen of patiënten die noodzakelijke begeleiding nodig hebben (bijv. een tolk), mogen met één ouder/begeleider komen.
  • Indien u gezondheidsklachten heeft die kunnen duiden op het coronavirus, kunnen we u niet in de kliniek ontvangen. We verzoeken u ons te bellen om uw afspraak te verzetten. Gezondheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus zijn: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of koorts met een temperatuur boven de 37,5 graden.
  • Bij binnenkomst wordt u gevraagd of er klachten zijn.
  • Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te desinfecteren.
  • We vragen u 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers en andere patiënten.
  • De behandelaar zal geen handen met u schudden.

 

Voor algemene vragen over het coronavirus en de actuele ontwikkelingen en maatregelen vanuit het Rijk verwijzen wij u naar de RIVM website.

 

Nieuwe maatregelen Rijksoverheid

RIVM Coronavirus

 

Gerelateerde informatie

Delen

Gerelateerd nieuws