Maatregelen coronavirus


Alle behandelingen bij Mauritskliniek gaan gedurende de lockdown veilig door. Dat geldt dus voor dermatologie, flebologie, huidtherapie en medisch-cosmetische zorg. U bent dus van harte welkom op al onze vestigingen. Dit is in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

Afspraak

Uw behandelaar kijkt voorafgaand aan uw vervolgafspraak of deze eventueel telefonisch of via een videoconsult  kan plaatsvinden. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd. Wanneer u niets hoort dan blijft u afspraak zoals deze is bevestigd.

Bezoek aan de kliniek

Om een bezoek aan onze kliniek, zowel voor u als voor onze medewerkers, veilig te laten verlopen hebben we aangepaste huisregels opgesteld. Wij volgen het advies van RIVM op over het coronavirus (COVID-19) en passen hier ook onze werkwijze op aan. Tevens volgen wij de adviezen op van de NVDV.

  • Wij verzoeken u vriendelijk hooguit 15 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u eerder aanwezig bent, dan verzoeken wij u buiten de kliniek te wachten.
  • Indien u met een begeleider naar de kliniek komt, dan verzoeken we uw begeleider buiten de kliniek op u te wachten. Kinderen, ouderen of patiënten die noodzakelijke begeleiding nodig hebben (bijv. een tolk), mogen met één ouder/begeleider komen.
  • Indien u gezondheidsklachten heeft die kunnen duiden op het coronavirus, kunnen we u niet in de kliniek ontvangen. We verzoeken u ons te bellen om uw afspraak te verzetten. Gezondheidsklachten die kunnen duiden op het coronavirus zijn: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of koorts met een temperatuur boven de 37,5 graden.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht gedurende uw verblijf bij Mauritskliniek. Indien u geen mondkapje heeft, dan bieden wij u deze aan.
  • Bij binnenkomst wordt u gevraagd of er klachten zijn.
  • Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te desinfecteren. Na desinfecteren verzoeken we u zo min mogelijk materialen (inclusief eigen mobiele telefoon) aan te raken.
  • We vragen u 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers en andere patiënten.
  • De behandelaar zal geen handen met u schudden.

 

Voor algemene vragen over het coronavirus en de actuele ontwikkelingen en maatregelen vanuit het Rijk verwijzen wij u naar de RIVM website.

 

Nieuwe maatregelen Rijksoverheid

RIVM Coronavirus

 

Gerelateerde informatie

Delen

Gerelateerd nieuws