Nieuw bij Mauritskliniek Nijmegen: Speciaal spreekuur voor anale klachten start 4 september. Er zijn nog plekken beschikbaar!


In Nederland ervaren veel mensen ongemak als gevolg van anale problemen. Het is ons vaak ter ore gekomen dat mensen vanwege schaamteklachten zoals pijn, jeuk of bloedverlies bij de anus vaak veel te lang met deze ongemakken blijven rondlopen. Dit feit baart ons oprecht zorgen, aangezien vele van deze anale klachten doorgaans effectief te behandelen zijn. We begrijpen tevens dat de gedachte aan een onderzoek of behandeling wellicht wat terughoudendheid oproept. Om die reden hebben wij bij de Mauritskliniek in Nijmegen een speciaal spreekuur geïntroduceerd voor mensen die hinder ondervinden van klachten in of rondom het anale gebied. Tijdens dit spreekuur streven onze medische specialisten op het gebied van proctologie ernaar om zowel de onderzoeken als de behandelingen zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Hoe verloopt de diagnose en het onderzoek?

Tijdens het consult neemt de medisch specialist ruimschoots de tijd om naar uw symptomen te luisteren en vragen te stellen over uw gezondheidstoestand. Aansluitend volgt een lichamelijk onderzoek. De specialist bekijkt het anale gebied en de omringende huid. Aangezien mogelijke ongemakken ook gerelateerd kunnen zijn aan het laatste deel van de darmen, zal de specialist dit gedeelte eveneens onderzoeken met behulp van een proctoscoop. Op basis van deze bevindingen zal de specialist de onderliggende oorzaak van uw klachten vaststellen.

Meer weten over een anale ongemakken? Lees alles over anale klachten, aambeien, fissuren en marisken.

Goed nieuws: Er zijn nog plekken beschikbaar!

Dus heeft u last van anale ongemakken en wilt u graag een afspraak maken voor dit speciale spreekuur? Met een verwijsbrief kunt u direct een afspraak maken via: 088 – 62 87 400.

U bent van harte welkom op het spreekuur anale klachten in Nijmegen!

Delen

Gerelateerd nieuws