Mauritskliniek sluit zich aan bij CORIUS


Na de goedkeuring vanuit de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is de overname Mauritskliniek door CORIUS een feit. Mauritskliniek (incl. Kliniek Veldhoven) is een gerenommeerde keten focusklinieken op het gebied van dermatologie, flebologie (spataderzorg), proctologie, huidtherapie en cosmetische chirurgie, met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Utrecht en Veldhoven. CORIUS is het grootste netwerk van dermatologische en flebologische klinieken in Duitsland en Zwitserland.

 

Met de overname van Mauritskliniek breidt de CORIUS de dekking van haar zorgaanbod binnen Europa verder uit naar Nederland. Het zorgaanbod en de visie Mauritskliniek sluiten uitstekend aan bij die van CORIUS.

 

Heidi Niemöller, CEO CORIUS:  “Namens al onze medewerkers en artsen zijn wij zeer verheugd Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven als nieuw leden van CORIUS te mogen verwelkomen. Wij zijn onder de indruk van de sterke positionering van Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven. Ons uiteindelijke doel met Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven is patiënten en cliënten de best mogelijke zorg te bieden en de uitwisseling tussen artsen over behandelingsmogelijkheden en nieuwe technologieën aanzienlijk uit te breiden. Wij kijken samen uit naar de toekomst”.

 

Margot Engels, Algemeen directeur a.i. Mauritskliniek en Kliniek Veldhoven: “Wij zijn blij dat onze klinieken met behoud van hun eigen identiteit onderdeel worden van CORIUS. Met het aansluiten bij CORIUS zijn wij als organisatie in staat ons zorgaanbod verder uit te breiden en hoogwaardige dermatologische, flebologische en cosmetische zorg te kunnen blijven leveren.”

 

Over CORIUS

De CORIUS is een netwerk van dermatologische en flebologische praktijken en klinieken. De artsen en partners van de CORIUS werken op het hoogste kwaliteitsniveau en maken gebruik van de modernste technologie. De passie voor het vak en de patiënten staan ​​daarbij hoog in het vaandel. Wij behandelen onze patiënten individueel en holistisch en geven onze expertise met zorg door aan zowel de patiënten als onze collega’s in de verschillende klinieken. Dit doen we onder andere door het bieden van bijscholingsmogelijkheden. Bij de CORIUS zijn 32 klinieken en praktijken aangesloten met 139 artsen, 615 medewerkers en behandelen jaarlijks 450.000 patiënten. Zie ook www.corius.de.

 

Over Mauritskliniek

Mauritskliniek is een gespecialiseerd centrum voor diagnostiek en behandeling op het gebied van dermatologie, spataderen, cosmetiek, proctologie en huidtherapie. Met de overname van Kliniek Veldhoven in 2020 is het zorgaanbod cosmetische chirurgie verder uitgebreid. De klinieken in onder meer Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen en Veldhoven staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld. Patiënten kunnen bij Mauritskliniek terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De klantwaardering van Mauritskliniek op zorgkaartnederland.nl is gemiddeld een 8,7. Zie ook www.maurtiskliniek.nl

 

   

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws