Laser ontharen bij Mauritskliniek

Met gladde oksels de zomer in met onze zomeractie!

Huid


De zomer begint volgende maand weer en dat betekent zon, strand en.. scheren? Dat is niet meer nodig! Mauritskliniek biedt deze zomer een speciale actie aan voor laserontharing van de oksels. Zo krijg u drie behandelingen voor slechts €150, dat is een besparing van maar liefst €130! Laserontharing biedt u vele voordelen vergeleken met traditionele haarverwijderingsmethoden zoals waxen of scheren:

  • Zachtere huid: na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haartjes dunner.
  • Tijdsbesparing: bespaar tijd die u normaal besteedt aan scheren of waxen.
  • Geen ingroeide haren: laserontharing vermindert het risico op ingegroeide haren, wat vaak een probleem is bij scheren en waxen.

Waarom starten in de zomer met laserontharing voor de oksels?

Laserontharing is helaas niet geschikt voor de huid in de zomer omdat deze behandelde huid niet in de zon mag komen. Voor de oksels maken we een uitzondering omdat deze nauwelijks worden blootgesteld aan zonlicht. Redenen waarom u zou starten met laserontharing voor de oksels in de zomer:

  • Minder haargroei: geniet van een haarvrije zomer zonder dagelijks te moeten scheren.
  • Vakantiegemak: bereid u voor op een vakantie zonder gedoe, zo heeft u meer tijd om te genieten.
  • Hygiëne: minder of geen haargroei kan leiden tot minder zweet en geur, waardoor u zich frisser en schoner voelt.

Het intakegesprek en de eerste behandeling

Het proces begint met een intakegesprek, waarbij onze huidtherapeuten u alle informatie geven die u nodig heeft. Dit gesprek moet plaatsvinden vóór 31 augustus 2024. Het intakegesprek kost € 29,50, maar dit bedrag wordt verrekend met de kosten van de behandeling.

Tijdens het gesprek bespreken we uw haartype (haarkleur en -dikte) om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is voor u. Onze huidtherapeuten zullen uw haren in de oksels beoordelen en eventueel een kleine test uitvoeren om te zien hoe uw huid reageert op de laser. Dit helpt om de juiste instellingen voor uw behandeling te bepalen en geeft u een idee van wat u kunt verwachten. De laser zelf voelt alsof er een elastiekje tegen uw huid geschoten wordt, een soort prikje. De laserontharing voor uw oksels is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar met donkergekleurde okselharen.

Let op: voor een optimaal resultaat worden 8 tot 10 behandelingen geadviseerd met een interval van 6 weken. Daarbij is het advies om 1 à 2 keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Haren die teruggroeien zijn lichter van kleur, dunner en groeien trager.

Na de behandeling

Na de behandeling kan uw huid enigszins rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Na de behandeling brengen wij een verkoelende/kalmerende aloë vera gel aan. Dit kunt u thuis eventueel herhalen. Het is belangrijk om direct zonlicht te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken op het behandelde gebied om uw huid te beschermen.

Voor deze actie kunt u terecht bij Mauritskliniek in Den Haag en Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws