Nog mooier worden, maar wel op een natuurlijke manier

Ooglidcorrectie


Het achterhalen van de onderliggende wens van de cliënt, dat is wat we belangrijk vinden bij cliënten die bij ons komen voor een ooglidcorrectie. De samenhang en verhoudingen in een gezicht ga je pas echt goed zien door veel ervaring op te doen als chirurg.  Naast dermatologie, spataderzorg en huidtherapie en biedt Mauritskliniek dus ook cosmetische zorg aan. Een persoonlijke en integrale aanpak van het team van medisch (huid)specialisten daar, zorgt voor het gewenste resultaat. Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van cosmetische zorg voor het gezicht. Hierbij kun je denken aan rimpelbehandeling met injectables, fillers en peelings. Maar juist ook  ingrepen als ooglidcorrecties.

Onderliggende wensen achterhalen

Door te achterhalen wat iemands onderliggende wens is, kunnen wij vanuit onze expertise aangeven wat ze nodig hebben om dit gewenste resultaat te bereiken. “Stel, je denkt, ik zie rimpels, ik heb een anti-rimpel injectie nodig. Wat wij doen, is de onderliggende wens achterhalen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: ik wil er jonger uitzien. Maar ook: ik wil de mooiste versie van mezelf zijn, maar wel op een natuurlijke manier. Hier kan wat anders voor nodig zijn dan (alleen) een anti-rimpel injectie. Door samen hierachter te komen, het gezicht goed te analyseren en de mogelijkheden te bespreken, wordt de verwachting gemanaged. En zo wordt de kans vergroot dat iemand écht tevreden is en natuurlijk het liefst ook de verwachting wordt overtroffen.”

“Wij kijken altijd naar het totaalplaatje en willen de vraag van de cliënt vertalen naar een oplossing, om zodoende samen een reëel plan te maken. Samen met onze dermatologen en huidtherapeuten kunnen wij ervoor zorgen, dat cliënten het volledige palet aan cosmetische (huid) zorg krijgen om zo uiteindelijk het beste resultaat te behalen.”

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws