Overname Kliniek Veldhoven


Via deze weg willen wij u op de hoogte stellen van de overname van Kliniek Veldhoven door Mauritskliniek per november 2020. In de voorgaande periode hebben wij ons georiënteerd op een overname van een gespecialiseerde kliniek in cosmetische chirurgie, ter aanvulling op de huidige propositie van Mauritskliniek. Wij hebben in Kliniek Veldhoven de partij gevonden die ons hierin gaat versterken. Uit de verschillende gesprekken is gebleken dat Kliniek Veldhoven en Mauritskliniek dezelfde visie op de gezondheidszorg delen. Kliniek Veldhoven verricht meer dan 5.000 behandelingen per jaar. Het team van Kliniek Veldhoven bestaat naast het ondersteunende team uit 8 plastisch chirurgen, 1 cosmetisch arts en 4 huidtherapeuten.

Kliniek Veldhoven is voor Mauritskliniek de kliniek gebleken om de kwaliteit en continuïteit van haar zorgverlening op het gebied van cosmetische behandelingen te borgen en de groeiambities te realiseren.

De continuïteit en kwaliteit van de zorg die u van ons gewend bent blijft gewaarborgd, met een uitbreiding van cosmetische en haarchirurgische behandelingen bij Kliniek Veldhoven.

Delen

Gerelateerd nieuws