Webinar "Permanent minder okselzweet met de miraDry behandeling" gemist? Kijk 'm terug!


Webinar terugkijken? Geen probleem: u kunt het webinar terugkijken!

 

Overmatig transpireren

Transpireren is een normale en nuttige functie van je lichaam. Door vocht af te geven wordt de temperatuur van je lijf geregeld. Door de verdamping van zweet koelt je huid bovendien af. Vervelend wordt het als je in zodanige mate zweet, dat je hiervan hinder ondervindt in je dagelijks leven en je zelfvertrouwen en welbevinden in gevaar komen. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Bij de Mauritskliniek kun je je laten behandelen tegen (te) veel zweten door middel van de miraDry technologie, met blijvend resultaat.

 

Webinar

Tijdens dit live webinar kwamen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is miraDry?
  • Voor wie is miraDry?
  • Hoe gaat een miraDry behandeling in zijn werk?
  • Wat zijn de resultaten en bijwerkingen?
  • Vragen?

 

 

Webinar "Permanent minder okselzweet met de miraDry behandeling" gemist? Kijk 'm terug!

 

Persoonlijke vraag?

Heb je een persoonlijke vraag over de overmatig transpireren en mogelijke behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de miraDry behandeling, maar ook over behandelingen met injecties. Bel naar 088 – 6287400 of mail naar info@mauritskliniek.nl

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur. U kunt ons ook bereiken door op een van de bovenstaande buttons te klikken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op tijdens werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

 

Mauritskliniek
Delen

Gerelateerd nieuws