ZKN keurmerk

Het is voor ons bij Mauritskliniek een vanzelfsprekende missie om zorg van hoge kwaliteit te bieden. Om dit te bekrachtigen, zijn we trots op ons keurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN), zichtbaar op hun officiële website (www.zkn.nl). Dit keurmerk toont aan dat we niet alleen een gespecialiseerde kliniek zijn, maar ook dat we zorg van uitmuntende kwaliteit leveren, gebaseerd op innovatie en veiligheid.

Het verkrijgen van dit prestigieuze ZKN-keurmerk is echter niet vanzelfsprekend. Het is onderworpen aan strenge criteria en voorwaarden waaraan al onze klinieken moeten voldoen. Elk van de Mauritskliniek-locaties voldoet met trots aan deze strenge eisen, wat de bevestiging geeft dat we kwalitatieve, veilige en adequate zorg verlenen.

Deze strenge eisen hebben betrekking op een aantal essentiële aspecten van onze zorgverlening. Ten eerste moeten de artsen en chirurgen die in onze klinieken werken gekwalificeerde medische specialisten zijn, met een bewezen staat van dienst en expertise in hun vakgebied. Ten tweede moeten de gebruikte ruimtes en medische apparatuur veilig, up-to-date en hygiënisch zijn, in overeenstemming met de hoogste normen voor patiëntenzorg. Tot slot is de service die we bieden van groot belang, waarbij we streven naar korte wachttijden en uitstekende nazorg, zodat we een zo naadloos en comfortabel mogelijke ervaring voor onze patiënten kunnen garanderen.

We zijn bij de Mauritskliniek buitengewoon trots op de kwaliteit en veiligheid van de zorg die we aanbieden. Jaarlijks ondergaan al onze klinieken een grondige visitatie, waarbij onze diensten opnieuw worden getoetst aan de gestelde eisen en criteria. Daarnaast streven we ernaar om onze kwaliteitsnormen elk jaar verder aan te scherpen, in een voortdurende poging om de best mogelijke zorg te bieden. Door deze consistente aanpak kunnen patiënten vertrouwen hebben in het feit dat de kwaliteit van onze zorg en de veiligheid in onze klinieken altijd op het hoogste niveau blijven.

 

ZKN keurmerk

Gerelateerde onderwerpen

Onze klinieken