Keurmerk "Beste Werkplek"

In januari 2023 werd de Mauritskliniek met trots bekroond met het “Beste Werkplek” keurmerk, uitgereikt door de Fan Factory (fanfactory.nl). Deze erkenning toont aan dat wij als organisatie niet alleen streven naar uitmuntende patiëntenzorg, maar ook waarde hechten aan het welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers.

Het “Beste Werkplek” keurmerk is een prestigieuze onderscheiding die het commitment van organisaties aan hun werknemers illustreert. Het toont aan dat een organisatie, zoals de Mauritskliniek, uitblinkt in het bevorderen van medewerkersbetrokkenheid en werkplezier. Deze elementen worden gezien als cruciale factoren voor de algehele tevredenheid en productiviteit van medewerkers, wat weer leidt tot een hogere kwaliteit van de zorg.

Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk moet een organisatie een score van minimaal 7,6 behalen. Daarnaast moet er sprake zijn van voldoende respons op de enquêtes die de basis vormen voor de beoordeling. Mauritskliniek heeft niet alleen voldaan aan deze vereisten, maar heeft ook bewezen een van de meest aantrekkelijke werkgevers in de gezondheidszorg te zijn.

Het “Beste Werkplek” keurmerk wordt uitgereikt met één, twee of drie sterren, afhankelijk van de behaalde score. Een gemiddelde score van 7,6 resulteert in een keurmerk met één ster, terwijl een score van 7,8 of hoger twee sterren oplevert. Als een organisatie een gemiddelde score van 8,0 of hoger behaalt, wordt het keurmerk met drie sterren toegekend.

Bij Mauritskliniek streven we ernaar om een stimulerende werkgever te zijn. We zijn er diep van overtuigd dat het welzijn van onze medewerkers direct bijdraagt aan hun vermogen om hoogwaardige patiëntenzorg te leveren. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Dit streven is niet alleen belangrijk voor onze patiënten en verwijzers, maar het is ook een essentiële factor in ons streven naar continue verbetering en uitmuntendheid binnen onze organisatie. Het ontvangen van het “Beste Werkgever” keurmerk bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Keurmerk 2023 beste werkplek - Mauritskliniek

Gerelateerde onderwerpen

Behandelteam Mauritskliniek