Korte wachttijden
Verzekerde & onverzekerde zorg
Vergoed door alle verzekeraars
Hoge kwaliteit zorg op een prettige manier
Huidaandoeningen behandelen
Huidaandoeningen
De huid is één van de grootste organen van het menselijk lichaam. Met diverse, belangrijke functies voor zowel gezondheid als uiterlijk.
Lees meer
Dermatoscoop huidcontrole Mauritskliniek
Huidkanker
Huidkanker is een vorm van kanker waarbij gewone huidcellen veranderen in kwaadaardige cellen die ongeremd kunnen delen. Huidkanker komt helaas veel en ook steeds vaker voor.
Lees meer
Spataderen behandelen bij Mauritskliniek
Spataderen
Spataderen of varices zijn ontsierende en soms pijnlijke verwijdingen van aderen, vaak in de benen. Spataderen kunnen op verschillende manieren worden behandeld.
Lees meer
Anale problemen Mauritskliniek
Anale klachten
Anale pijn- en jeukklachten zijn erg vervelend. Miljoenen mensen hebben hier last van maar vanuit schaamte wordt hier nauwelijks over gesproken. De Mauritskliniek heeft een speciaal spreekuur voor deze klachten.
Lees meer
Cosmetisch arts KNMG - Mauritskliniek - Magali Van Der Made
Injectables
Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de tekenen van veroudering. De elasticiteit van de huid verslapt en rimpels worden zichtbaarder.
Lees meer
Ooglidcorrectie behandeling Mauritskliniek
Ooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie is een veelvoorkomende ingreep met groot effect. Geen vermoeide of sombere uitstraling, maar een open en frisse blik.
Lees meer
Acnetherapie huidtherapie Mauritskliniek
Huidtherapie
Er zijn steeds meer mogelijkheden om storende ongemakken aan huid en uiterlijk op een veilige en effectieve wijze te verhelpen. Laat u voorlichten wat huidtherapie voor u kan betekenen.
Lees meer
MiraDry tegen overmatig zweten Mauritskliniek
MiraDry behandeling: tegen overmatig okselzweet én geur
Een veilige en permanente behandeling tegen overmatig okselzweet en onprettige zweetgeur.
Lees meer
Cosmetisch arts KNMG Mauritskliniek - Magali Van Der Made
Behandelteam
Ons behandelteam bestaat uit dermatologen, flebologen (spataderspecialisten), vaatchirurgen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten en doktersassistenten.
Lees meer

Mauritskliniek

Mauritskliniek is een gespecialiseerd centrum voor diagnostiek en behandeling op het gebied van dermatologie (huidaandoeningen), huidkanker, proctologie en spataderen. U kunt bij ons terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

Om u de best mogelijke zorg te verlenen, bieden wij naast de dermatologische en flebologische zorg, ook cosmetische en huidtherapeutische zorg aan bij Mauritskliniek. Zo werken onze dermatologen nauw samen met onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten, om u waar nodig aanvullende behandeling te bieden.

Over ons

Daarom Mauritskliniek

  • Persoonlijke benadering in een prettige omgeving
  • Korte wachttijden
  • Duidelijke afspraken, heldere informatie
  • Contracten met alle verzekeraars
  • Onze patiënten beoordelen ons met een 8.7
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Mauritskliniek behandelkamer

Vergoedingen & Eigen risico

Mauritskliniek heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dat betekent dat alle zorg vergoed wordt, net als wanneer u naar een ziekenhuis gaat. U heeft altijd een verwijzing van uw (huis)arts nodig. Ook dient u rekening te houden met het verplichte eigen risico.

Het kan gebeuren dat u straks een afspraak in het nieuwe jaar 2024 heeft gehad, maar dat de rekening toch met het openstaande eigen risco van het jaar 2023 wordt verrekend. Hoe kan dit? Bekijk hier de uitleg.

Lees meer
Vergoedingen en eigen risico - Mauritskliniek

Korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, contracten met alle zorgverzekeraars en gaan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige en persoonlijke manier.

Mauritskliniek streeft ernaar om u zo spoedig mogelijk te helpen. Voor een behandeling bij Mauritskliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts.

Bekijk hier de actuele wachttijden per specialisme per vestiging voor: dermatologie, dermato-oncologie (huidkanker), spataderen en huidtherapie.

Overzicht van onze wachttijden
wachtkamer Mauritskliniek

Laatste blog & nieuwsberichten

De waardering van onze patiënten
10
.0
Kliniek Veldhoven
21-11-2023
Hallo allemaal, ondanks dat ik best wel nerveus was voor het intake gesprek bij de plastisch chirurg, ben ik daarna geheel gerust de kliniek uit gelopen. Een goede en duidelijke uitleg wat het mogelijke resultaat voor mij zou kunnen zijn… Lees meer
9
.9
Kliniek Veldhoven
21-11-2023
Goede begeleiding deskundigheid en vooral duidelijkheid. Goed geholpen Lees meer
9
.0
Mauritskliniek Nijmegen
10-11-2023
zeer deskundig en heeft alle tijd voor mij Lees meer
10
.0
Kliniek Veldhoven
23-10-2023
Ik ben nu al heel erg tevreden met het resultaat. Twee en een halve week heb ik een ooglidcorrectie gehad iets waar ik lang over na had gedacht. Ik vind mij er een stuk frisser uit zien en heb er… Lees meer
10
.0
Mauritskliniek Utrecht
23-10-2023
Behandeling bij dermatoloog van Praag. Kon en snel terecht en ben zeer vriendelijk en goed behandeld. Goede uitleg. Goed luisteren en meeleven. Assistent ook zeer vriendelijk. Lees meer
10
.0
Mauritskliniek Amsterdam
03-10-2023
Adequaat behandelplan. Na telefonisch overleg toch vervroegd een afspraak in kunnen plannen omdat de problemen niet verholpen waren. Er wordt samen naar een strijdbaar plan gekeken mbt de opgelopen huid infectie. Lees meer
9
.4
Mauritskliniek Den Haag
25-09-2023
Ik heb al jaren last van een chronisch eczeem, waarvoor ik al bij verschillende artsen ben geweest. Iedere keer kreeg ik weer cremes en zalven die niet goed werken. Recentelijk ben ik op aanraden naar dr Khoe geweest. Na mijn… Lees meer
8
.9
Mauritskliniek Utrecht
25-09-2023
Erg tevreden ivm goed resultaat daarnaast is het ( kleinschalig ) erg persoonlijk vriendelijke receptie fijne rustige wachtruimte en koffie corner Lees meer