Onderooglidcorrectie

Krijgt u regelmatig de vraag ‘’bent u moe?’’of heeft u aanhoudend wallen onder de ogen? Dan ziet u er vermoeider en ouder uit dan eigenlijk nodig is. Zou het niet fijn zijn om hier vanaf te zijn?

Wallen onder de ogen

De uitgezakte onderoogleden vullen zich met vetweefsel of vocht. Ze worden hierdoor zo zwaar dat de onderrand van het oog naar buiten draait. De medische term voor een ernstige vorm van wallen onder de ogen is ectropion. Hierbij is de rand van het onderooglid naar buiten gedraaid. Het slijmvlies van de onderoogrand raakt verdikt, de vorm van het ooglid verandert en kan hierdoor geïrriteerd raken en minder goed sluiten.
Een ander probleem is een tranend oog, omdat het traanvocht door de andere stand van het onderooglid niet goed meer naar het afvoerkanaaltje aan de neuskant van het oog stroomt.

Oplossing? Onderooglidcorrectie

Als u last heeft van wallen onder de ogen, ziet u er vermoeid uit, zelfs wanneer u volledig uitgerust bent. De oorzaak is meestal een teveel aan vet en huid. Dat kan vervelend zijn en een reden zijn voor een onderooglidcorrectie. Ook cosmetisch is het storend omdat de rode binnenkant van het ooglid zichtbaar wordt.

Bespreek met de chirurg in de Mauritskliniek of uw probleem met een onderooglidcorrectie te verhelpen is.

Wat kost een onderooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie wordt tegenwoordig zelden nog vergoed door de zorgverzekering, zodat de behandeling voor eigen rekening is.  Tijdens uw intake ontvangt u een offerte. Voorafgaand aan de behandeling dient deze te zijn voldaan. Hiervoor is een pinapparaat aanwezig bij de balie van Mauritskliniek.

Hieronder vindt u de prijzen voor de behandelopties. Uw arts zal uitgebreid met u overleggen welke ingreep voor u van toepassing is.

Onderooglidcorrectie€ 1.650
Ooglidcorrectie boven en onder€ 2.325

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunt u niet komen? Of vindt u het niet meer nodig?

LET OP: I.v.m. de benodigde tijd van zowel arts als medische ondersteuning, geldt voor een ooglidcorrectie een annuleringstermijn van 7 dagen. Als u te laat of niet afzegt, zijn we genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Wat is de kracht van Mauritskliniek?

  • De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. U kunt daardoor snel weer naar huis
  • De ingreep is klein, met groot effect: u heeft weer een natuurlijke en frisse uitstraling
  • U wordt behandeld door ervaren specialisten
  • Meld u aan voor ons gratis webinar ‘ooglidcorrectie’ en krijg antwoord op al uw vragen
  • Het eerste consult is gratis en vrijblijvend

Gratis eerste consult

Overweegt u een correctie van uw onderoogleden? Maak dan een afspraak voor een eerste consult. We brengen dan uw klachten in kaart en bespreken samen met u de beste oplossing. Dit eerste consult is gratis en vrijblijvend.

Webinar ooglidcorrectie

Wij organiseren regelmatig het Webinar “Ooglidcorrectie – relatief kleine ingreep met een groot effect”. Onze plastisch chirurg dr. Sander Beekmans geeft uitgebreide informatie over de mogelijkheden en type ooglidcorrectie. Ook mogelijke complicaties komen aan de orde, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een besluit neemt. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Meld je aan!

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kan dat hier of bel 088-6287400 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur).