Dhr. dr. Niels van Heerbeek

KNO-arts gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie  |  Ooglidcorrectie

Dr. Niels van Heerbeek heeft zijn KNO-opleiding gevolgd in het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen (2002-2007). Aansluitend heeft hij een vervolgopleiding in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie gevolgd binnen het centrum voor aangezichtschirurgie van het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen. Sindsdien is hij werkzaam bij de afdeling KNO van het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen met als aandachtsgebied de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Naast het voornamelijk reconstructieve werk dat hij doet in het Radboud ziekenhuis, gaat zijn interesse en aandacht ook uit naar de plastische/cosmetische aangezichtschirurgie. Al ruim tien jaar verricht hij cosmetische operaties aan het gezicht, aanvankelijk in de EnFace Clinique en sinds een paar jaar bij de Mauritskliniek. Hij is Cursus Directeur van de International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face (Around the Nose). Dr. Van Heerbeek is lid van de European Academy for Facial Plastic Surgery.

Hij is auteur van meer dan 40 internationale artikelen. Gelukkig blijft er naast al deze werkzaamheden nog tijd over voor één van zijn grote passies, namelijk het opleiden van collega artsen in Tanzania. Voor dit vrijwilligerswerk is hij regelmatig in Tanzania om ter plekke collega’s te leren hoe ook zij allerlei reconstructieve operaties aan het gelaat uit moeten voeren.

 

BIG nummer: 19049460901

Mijn collega's