drs. Erwin Heine

Cosmetiek  |  Ooglidcorrectie  |  Plastisch chirurg

U kunt voor ooglidcorrecties en wenkbrauwcorrecties bij plastisch chirurg Heine terecht. In een vrijblijvend consult neemt hij alle tijd om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

drs. Erwin Heine
BIG
09058898301

Plastisch chirurg Heine heeft zijn specialisatie in de Plastische en Reconstructieve Chirurgie en Handchirurgie gevolgd in het RadboudUMC. Daarvoor haalde hij in 1997 een Master in de Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met als specialisatie de bewegingswetenschappen.

Van 2005 tot 2009 was hij werkzaam in het RadboudUMC. Hier deed hij ondermeer wetenschappelijk onderzoek naar de veel voorkomende handaandoening Morbus Dupuytren. Sinds april 2009 is hij werkzaam als plastisch chirurg, hand- en polschirurg en esthetische chirurg in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen en bij SK een Specialistische Kliniek voor plastische chirurgie in Mill.

U kunt voor ooglidcorrecties, wenkbrauwcorrecties en injectables bij plastisch chirurg Heine terecht. In een vrijblijvend consult neemt hij alle tijd om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Mijn collega's