Mevr. dr. Godelieve Damen

KNO-arts gespecialiseerd in plastische aangezichtschirurgie  |  Ooglidcorrectie

'Ieder mens is uniek en zo ga ik ook met mijn patiënten om. Samen zoeken naar de mooiste en het best bij de persoon passende oplossing, daar wordt zowel mijn patiënt als ik gelukkig van.'

Dr. Godelieve Damen (1978), gepromoveerd in 2007, heeft sinds 2012 als KNO-arts ruime ervaring opgebouwd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Sinds 2017 is ze werkzaam voor de Mauritskliniek. Dr. Damen volgde haar opleidingen aan de universiteiten van Leuven (België), Utrecht en Nijmegen met later een fellowship in de aangezichtschirurgie (Radboud UMC). Sinds 2014 is zij werkzaam bij de afdeling KNO van het Radboudumc Nijmegen met als aandachtsgebied de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie.

Zij behaalde in 2014 het internationale examen van The American Board of Facial Plastic Reconstructive Surgery (London). Zij is geregistreerd voor aangezichtschirurgie zowel nationaal bij de Ned. Ver. van Keel- Neus- en Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- Hals gebied als internationaal bij de European Academy of Facial Plastic Surgery en de International Federation of Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Zij publiceerde meerdere wetenschappelijke artikelen. Tevens is zij cursusleider bij de internationale cursus ‘Around the Nose’, die jaarlijks in Nijmegen wordt gehouden.

Haar aandachtsgebieden zijn: ooglidchirurgie en neuscorrecties, daarnaast chirurgische behandeling van uitgebreide huidkanker in het aangezicht.

 

BIG nummer: 29060924301

Mijn collega's