Mevr. drs. Ilse Koelemij

Dermatoloog  |  miraDry behandelaar

'Als dermatoloog zie je een zeer veelzijdige groep patiënten. Mannen en vrouwen, van jong tot oud met uiteenlopende huidziekten. Omdat huidziekten vaak een grote impact hebben op het leven, kun je als dermatoloog veel betekenen.'

Mevr. drs. Ilse Koelemij

Drs. Ilse Koelemij studeerde geneeskunde aan de universiteit Leiden en volgde haar opleiding tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum. Sinds 2015 is zij werkzaam als dermatoloog bij de Mauritskliniek in Den Haag. Naast de algemene dermatologie heeft zij als speerpunten huidkanker, dermato-chirurgie, spataders en overmatig zweten.

“Als dermatoloog zie je een zeer veelzijdige groep patiënten. Mannen en vrouwen, van jong tot oud met uiteenlopende huidziekten. Het is een zeer afwisselend vak. Omdat huidziekten vaak een grote impact hebben op het leven, kun je als dermatoloog veel voor een patiënt betekenen. Dit geeft erg veel voldoening”. Naast haar werk als dermatoloog werkt dokter Koelemij als gastdocent Master Manual Therapist & Management School manuele therapie Utrecht (fysiotherapeuten) en geeft zij onderwijs over huidziekten. Daarnaast is dokter Koelemij lid van de commissie patiëntenvoorlichting bij de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie.

 

BIG nummer: 19909533701

Mijn collega's